Indholdsfortegnelse:

Kunal Nayyars nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Kunal Nayyars nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Kunal Nayyars nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Kunal Nayyars nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Kunal Nayyar (Rajesh Koothrappali Big Bang Theory) Lifestyle, Net Worth, Salary, Girlfriend 2024, Kan
Anonim

Kunal Nayyars nettoværdi er $5 millioner

Kunal Nayyar Wiki Biografi

Kunal Nayyar blev født den 30. juni 1981 i London, England af meget blandet indisk og britisk afstamning. Skuespil og forfatterskab er de vigtigste kilder til hans indtægt. Han er en vinder af Garland Award som den bedste mandlige hovedrolle og en nomineret til Screen Actors Guild Award for den fremragende præstation i en tv-serie, "The Big Bang Theory". Nayyar har været aktiv i underholdningsindustrien siden 2004.

Kunal Nayyars nettoværdi $5 millioner

For nylig er det blevet annonceret, at nettoværdien af Kunal Nayyar er så høj som $5 millioner. En af de største kilder til Kunals indtægt er hovedrollen i tv-serien "The Big Bang Theory" (2007 – i dag) – så længe han får $75.000 per afsnit, tjener han nemt næsten $2 millioner per sæson.

Selvom Kunal blev født i Englands hovedstad, blev han opvokset i Indiens hovedstad. Han dimitterede fra gymnasiet i Indien og besluttede at fortsætte sine bachelorstudier i USA. Som et resultat kom han ind på University of Portland. Nayyar blev interesseret i skuespilkurser, selvom han havde arbejdet på sin bachelorgrad i business. Det var American College Theatre Festival, der inspirerede ham til at forfølge karrieren som en skuespiller. Kunal Nayyar har valgt at studere skuespil under sine postgraduate studier på Temple University i Philadelphia, Pennsylvania.

Kunal Nayyar debuterede som skuespiller på scenen i britisk teater i stykket "Huck and Holden" (2006), som var meget vellykket, og Kunal vandt Garland Award. Efterfølgende optrådte han i stykket med titlen "Love's Labour's Lost", som blev vist i Storbritannien og USA. Derefter debuterede han på tv-skærme med en lille rolle i serien "NCIS" (2007). Kunal blev dog fremtrædende for rollen i tv-serien "The Big Bang Theory" (2007 – i dag), hvor han portrætterede astrofysikeren Rajesh Koothrappali, som han blev nomineret til Screen Actors Guild Award for. Sitcomen er elsket ikke kun af kritikere, men også publikum, bekræftet af høje seervurderinger. Hvad mere er, optræder Nayyar i serien "Sanjay and Craig", som er blevet sendt siden 2013. Endelig blev Kunal Nayyar vært for "The Late Late Show", der blev sendt på RTÉ One-kanalen (i Irland) fra og med dette år. Det er unødvendigt at nævne det faktum, at alle disse optrædener også har tilføjet betydelige mængder til Kunals samlede rigdom.

Desuden dukker Kunal Nayyar op på det store lærred. Op til dato har han fået to roller i hovedrollen i filmene "The Scribbler" (2014) instrueret af John Suits, og "Dr. Cabbie” (2014) instrueret af Jean-François Pouliot. Han har også stemt Gupta i "Ice Age: Continental Drift" (2012) instrueret af Steve Martin og Mike Thurmeier. I øjeblikket arbejder han på de kommende film "Consumed", "A Momentary Lapse of Reason" og "A Bollywood Tale", som vil blive udgivet i den nærmeste fremtid.

I sit personlige liv giftede Kunal Nayyar sig i 2011 med skuespillerinden, skønhedsdronningen og modellen Neha Kapur.

Anbefalede: