Indholdsfortegnelse:

Ben Savage Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Ben Savage Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Ben Savage Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Ben Savage Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, April
Anonim

Ben Savage nettoværdi er $12 millioner

Ben Savage Wiki Biografi

Bennett Joseph Savage blev født den 13. september 1980 i Chicago, Illinois, USA af polske, ukrainske, tyske og lettiske aner. Ben er en tv- og filmskuespiller, der har opnået det meste af sin berømmelse som børneskuespiller.

Ben Savage nettoværdi $12 millioner

Så hvor rig er Ben Savage? Selvom han ikke har optrådt i mange film eller tv-serier i de sidste par år, har han stadig en imponerende nettoværdi på 12 millioner dollars, det meste af hans rigdom akkumuleret fra hans roller i Disney Channels tv-serier "Boy Meets World" og "Girl". Møder verden”.

Ben Savages vej til succes begyndte, da han kun var ni år gammel og medvirkede i sin første film - "Little Monsters" - i 1989. Det var ikke tilfældigt, at han blev valgt til denne rolle - han spillede hovedpersonens lillebror som blev portrætteret af Bens bror Fred Savage. Efter sin succesrige debut spillede Ben hovedrollen i et par andre film – "Big Girls Don't Cry…They Get Even" i 1992 og "Clifford" i 1994. I løbet af disse få år har Ben også medvirket i en række tv-shows såsom "Dear John", "A Family for Joe" og den anmelderroste "Wild Palms". Den del, der dog havde størst indflydelse på hans karriere og nettoformue, var hans hovedrolle i Disneys "Boy Meets World" mellem 1993 og 2000. Seerne havde en unik mulighed for at se denne dreng vokse op sammen med sin karakter Cory Matthews, som kan have været en af grundene til seriens fantastiske popularitet. For sin præstation i disse serier vandt Ben Savage en Nickelodeon Kid's Choice-pris, blev nomineret til tre Young Artist Awards og en Young Star Award.

Ben Savage tog en pause fra skuespillet mellem 2002 og 2006 for at afslutte sine studier i statskundskab ved Stanford University, som omfattede at tjene som praktikant for en amerikansk senator; han blev også medlem af Sigma Chi Fraternity. Ben vendte tilbage til skuespil i 2006 i filmen med titlen "Car Babes" og spillede i det næste år hovedrollen i en uafhængig film med titlen "Palo Alto", som fik gode anmeldelser fra kritikerne.

Som det så ofte sker med populære Disney Channel-serier, har de besluttet at lave en spin-off-serie af "Boy Meets World" i 2014. Showet har titlen "Girl Meets World" og har Ben Savage som en af hovedpersonerne - en far til hovedpersonen Riley (spillet af Rowan Blanchard). At vende tilbage til Disney Channel - med en af hovedrollerne - betyder, at Ben Savages nettoværdi sandsynligvis vil fortsætte med at stige i mindst et par år. Showet har været en succes indtil videre - i 2014 annoncerede Disney, at det er blevet fornyet for mindst én sæson. Et par af Bens andre betydningsfulde, nyere roller inkluderer hans optrædener i tv-serien "Bones" i 2011 og kriminaldramaet "Criminal Minds" i 2015.

I sit personlige liv er Ben Savage i øjeblikket ikke gift. Både hans bror (Fred Savage) og søster (Kala Savage) er også involveret i filmindustrien. Ben er en ret privat person - der er næsten ingen personlige oplysninger om ham offentliggjort.

Anbefalede: