Indholdsfortegnelse:

Craig Fergusons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Craig Fergusons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Craig Fergusons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Craig Fergusons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Craig Ferguson 5/6/9E Late Late show Nathan Fillion [RUS subtitles] 2024, Kan
Anonim

Craig Fergusons nettoværdi er $30 millioner

Craig Ferguson Wiki Biografi

Craig Ferguson blev født den 17. maj 1962 i Springburn, Glasgow Skotland. Selvom han i øjeblikket er bedst anerkendt som manden, der er vært for "The Late Late Show with Craig Ferguson", er han også forfatter/forfatter, producer, instruktør, skuespiller, stand-up komiker og stemmeskuespiller.

Craig Fergusons nettoværdi $30 millioner

Så hvor rig er Craig Ferguson egentlig? Kilder anslår, at hans nuværende nettoformue har nået en imponerende 30 millioner dollars, hvor det meste af hans rigdom er blevet akkumuleret for hans arbejde i "The Late Late Show", selvom hans arbejde som komiker, forfatter, skuespiller, producer og instruktør uden tvivl har bidraget til figuren også. Det er kendt, at han tjener 8,5 millioner dollars hvert år for at være vært for showet på CBS.

Interessant nok startede Ferguson som elektroniklærling og musiker i rock- og punkbands. Det var hans ven Peter Capaldi (nuværende hovedrolle i det fænomenale britiske tv-program "Doctor Who"), der foreslog, at Craig lavede komedie, hvilket førte til, at Ferguson for alvor begyndte at finde sin plads. Han blev straks en succes i Skotland og fik hurtigt sit eget tv-program "The Ferguson Theory". Desværre blev showet aflyst, hvilket fik Ferguson til at genoverveje sine planer og resulterede i, at han flyttede til USA (hvor han bor den dag i dag). Uanset hvad var hans nettoværdi begyndt at opbygges.

I begyndelsen af sin karriere i Amerika spillede han en rolle i tv-serien "Maybe This Time" i kort tid og senere spillede han en rolle i komedie-tv-serien "The Drew Carey Show" i syv år, som havde en fantastisk indflydelse på hans karriere og bidrog væsentligt til hans nettoformue. Selvom det gjorde Craig Ferguson ret kendt, var det endnu ikke det højeste punkt i hans karriere. Hans største succes kom med CBS' tilbud - han blev vært for "Late Night with Craig Ferguson". Showet blev nomineret til en Emmy Award i 2006 og vandt en Peabody Award i 2009.

På trods af at han var vært for sit eget show, lykkedes det Ferguson at finde tid til andre projekter, som også bidrog til hans nettoværdi - han har udgivet to bøger ("Between the Bridge and the River" og "American on Purpose: The Improbable Adventures of an Unlikely Patriot") og optrådte i flere film og tv-serier. Som det nogle gange sker med komikere, er Ferguson en fantastisk stemmeskuespiller, der har arbejdet i så fantastiske animationsfilm som "How to Train Your Dragon", "Winnie the Pooh" (2011), "Brave", "Big Top Scooby-Doo!", "How to Train Your Dragon 2" og velkendte tegnefilm "Family Guy", "SpongeBob Square Pants" og "Futurama".

I sit personlige liv har Craig Ferguson været gift tre gange, først med Anne Hogarth (1983-86)), derefter med Sascha Corwin Ferguson (1998-2004), med hvem han har en søn. Han har været gift med Megan Wallace-Cunningham siden 2008 - de har en søn ved navn Liam James (født i 2011). Craig Ferguson, der tidligere var britisk statsborger, blev i 2008 amerikansk statsborger i 2008 og har modtaget æresborgerskab fra 15 amerikanske stater. Hele processen med at Craig fik statsborgerskab blev offentliggjort, og det var ingen hemmelighed, at det at være vært for "Late Night Show with Craig Ferguson" hjalp ham med at nå dette mål.

Anbefalede: