Indholdsfortegnelse:

Valentino Rossi Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Valentino Rossi Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Valentino Rossi Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Valentino Rossi Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Valentino Rossi Crashes Part 2 2024, Kan
Anonim

Valentino Rossi nettoværdi er $120 millioner

Valentino Rossi Wiki Biografi

Valentino Rossi blev født i 1979 i Urbino, Tavullia, Italien. Valentino er en succesfuld motorcykelracer, som er kendt over hele verden for at vinde mange verdensmesterskaber, herunder "MotoGP World Championship" og "Grand Prix World Championship" flere gange. I løbet af sin karriere har Valentino vundet mange titler og priser, men han er også blevet rangeret som 63. på "Forbes Most Powerful Celebrity 100 List", som den 2. bedst betalte ikke-amerikansk statsborger atlet, han er også den yngste rytter nogensinde til vinde verdensmesterskabet i 125cc motorcykel. Udover dette har Valentino også sat mange forskellige rekorder i løbet af sin karriere. Så der er ingen overraskelse, at han er kåret som en af de bedste motorcykelkørere nogensinde.

Valentino Rossi nettoværdi $120 millioner

Så hvor rig er Valentino Rossi? Kilder anslår, at Valentinos nettoværdi er 120 millioner dollars, hvor det meste af hans rigdom kommer fra hans karriere som professionel motorcykelracer og også andre aktiviteter relateret til motorsport. Da Valentino kun er 35 år gammel, er der stadig en stor chance for, at Valentinos nettoformue bliver højere.

Valentinos far, Graziano Rossi, var også motorcykelracer, hvorfor Valentino begyndte at køre fra en meget tidlig alder. Hans mor var bekymret for Valentinos sikkerhed, så til at begynde med var han nødt til at køre en kart og vandt dermed det regionale kartmesterskab i 1990 og mange flere løb, men hans virkelige interesse var altid i motorcykler. I 1996 deltog Valentino i "World Championship sæsonen" og vandt endda "World Championship Grand Prix". Dette tilføjede meget til Valentino Rossis nettoværdi. Senere vandt han endnu flere titler og blev endnu mere bemærket og anerkendt bl.a. I 2002 begyndte Valentino at køre i "MotoGP World Championship". Dette havde en enorm indflydelse på væksten i Valentino Rossis nettoværdi. I alt har Valentino Rossi vundet ni verdensmesterskaber i motorcykel på tværs af alle tre store kategorier, herunder seks i den store 500cc/MotoGP-klassen. I løbet af sin karriere har Valentino arbejdet med virksomheder som "Yamaha", "Honda" og "Ducati", som han alle har kørt i verdensmesterskaber.

Udover karrieren som motorcykelkører har Valentino også dyrket andre motorsportsaktiviteter. I 2006 testede Valentino en "Ferrari Formula One"-bil. Valentino holder også meget af at stævne og har deltaget i flere stævner. Hvad mere er, Valentino ejer "Sky Racing Team by VR46". Dette får også Rossis nettoformue til at vokse.

Valentino holder privatlivet fra det offentlige, og derfor er der ikke meget at fortælle om det. Han ejer en villa på Ibiza og bor nu tæt på sin familie i Tavullia. I 2007 havde Valentino nogle problemer med skatteunddragelse, men han var i stand til at overvinde dem. Alt i alt kan man sige, at Valentino Rossi er en af de mest succesrige motorcykelkørere, som er kendt over hele verden. Der er ingen tvivl om, at Rossi i fremtiden vil opnå endnu mere, og at hans fans snart vil høre mere om hans præstationer.

Anbefalede: