Indholdsfortegnelse:

Travis Pastranas nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Travis Pastranas nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Travis Pastranas nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Travis Pastranas nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: The Ultimate Training Camp at Pastranaland With Ryan Williams, Travis Pastrana & Hot Wheels 2024, Kan
Anonim

Michelle Beisners nettoværdi er $30 millioner

Michelle Beisner Wiki Biografi

Travis Alan Pastrana, blot kendt som Travis Pastrana, er en berømt amerikansk stuntkunstner, film- og tv-producer, racerkører samt manuskriptforfatter. Travis Pastrana er måske bedst kendt for at deltage i NASCAR Nationwide Series, hvor han deltog i 42 løb i løbet af sin toårige karriere. Blandt nogle af Travis Pastranas mere bemærkelsesværdige præstationer og priser er at vinde 10 guldmedaljer i en årlig "X Games" sportsbegivenhed, at blive en firedobbelt Rally America Drivers Champion, samt sikre sig titlerne AMA Motocross 125cc og AMA Supercross 125cc champion.

Travis Pastranas nettoværdi $30 millioner

I 2009 debuterede Travis Pastrana på tv-skærme med et kollektivt actionsportsshow kaldet "Nitro Circus", som indeholder Pastrana, Andy Bell, Jolene Van Vugt og andre venner, mens de udfører forskellige stunts, mens de rejser rundt i verden. Samskabt af Jeff Tremaine, Pastrana og Johnny Knoxville, "Nitro Circus" udsendte oprindeligt korte afsnit i 2006 på Fuel TV-netværket og blev til sidst udviklet til at blive en serie bestående af fuldlængde episoder. Showet viste sig at være så populært, at det inspirerede til udgivelsen af 10 dvd'er, inklusive "Travis & the Nitro Circus" og "Nitro Circus: Greatest Hits", et reality show, samt en 3D action reality-film med titlen "Nitro Circus: The Movie", som indeholdt interviews fra berømtheder som Ryan Sheckler, Rob Dyrdek og Channing Tatum. Op til dato har "Nitro Circus" udgivet 2 sæsoner og i alt 21 afsnit.

En berømt racerkører såvel som en tv-producent, hvor rig er Travis Pastrana? Kilder oplyser, at Travis Pastrana har en anslået nettoværdi på 30 millioner dollars. De vigtigste kilder til Travis Pastranas nettoværdi og rigdom er sport såvel som tv-optrædener.

Travis Pastrana blev født i 1983 i Maryland, USA, hvor han studerede ved University of Maryland. Travis Pastrana startede sin professionelle racerkarriere i 2000, da han deltog i AMA National Championship, som han vandt. Derudover var Pastrana fra 1999 til 2012 en konstant konkurrent i en årlig sportsbegivenhed kaldet "X Games", hvor han vandt tre guldmedaljer i træk i 1999, 2000 og 2001. Gennem hele sin karriere har Travis Pastrana formået at at vinde 10 guldmedaljer i "X Games". Derudover debuterede Travis Pastrana også i "Race of Champions" internationale motorsportsbegivenhed i 2003, og modtog senere et tilbud fra "Subaru" om at repræsentere deres Team USA i løbene. For nylig, i 2011, debuterede Travis Pastrana i NASCAR-sportsbegivenheden, og han havde sit første løb i den landsdækkende serie i 2012, som fandt sted i Richmond. Pastranas sidste løb med NASCAR fandt sted i 2013, i Homestead. Pastrana deltog også i NASCAR Camping World Truck Series, men han gennemførte kun ét løb i løbet af et år. Travis Pastrana var med i flere videospil og fik endda filmet en dokumentar om ham med titlen "199 Lives: The Travis Pastrana Story". En berømt racerkører, Travis Pastrana, har en anslået nettoværdi på $30 millioner.

Anbefalede: