Indholdsfortegnelse:

Larry the Cable Guy nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Larry the Cable Guy nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Larry the Cable Guy nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Larry the Cable Guy nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: That's Not a Freak Accident, It's a Dumb*ss Accident: Larry the Cable Guy 2024, Kan
Anonim

Wiki Biografi

Larry the Cable Guy er et kaldenavn brugt af Daniel Lawrence Whitney, også kendt som Larry, Dan Whitney og The Freight Train of Comedy. I løbet af hans karriere som amerikansk skuespiller, komiker, manuskriptforfatter, tv-producer, stemmeskuespiller og radiopersonlighed er Larrys nettoformue blevet så forbløffende høj som 50 millioner dollars. Larrys kaldenavn er dog bestemt ikke forbundet med dette erhverv. Larry er kendt som medlem af Blue Collar Comedy Tour og også som en person, der fik stor succes i showbusiness og underholdningsindustrien – L. Whitney har udgivet syv cd-album i en komediegenre og alle ekstremt meget. vellykket.

Larry the Cable Guy nettoværdi $50 millioner

Larry the Cable Guy blev født som Daniel Lawrence Whitney den 17. februar 1963 i Pawnee City, Nebraska, USA. Larrys barndom blev brugt på en grisefarm ejet af hans forældre, men desuden var Larrys far også berømt som kristne minister. Som ung gik Larry the Cable Guy på Baptist University of America og studerede senere også på University of Nebraska. Men Larry afsluttede ikke sine studier, da han fandt ud af sit talent inden for komedie og besluttede at tjene nettoværdi ved at bruge sine evner i stedet for at fortsætte med at studere på universitetet. Nu kan vi bestemt se, at dette ikke var en forkert beslutning, som det kunne ses, i dag at Lawrences nettoværdi er så forbløffende enorm, at han anses for at være en af de rigeste komikere i USA.

Men Larrys karriere, som senere hjalp ham til en så stor nettoværdi, startede ikke så succesfuldt, som han gerne ville. Larrys debut var i 1995, da cd'en med titlen "Law and Disorder" blev udgivet. Denne cd havde ikke engang noget label og ramte ikke noget nummer på de amerikanske hitlister, men Larry gav ikke op og gjorde mange andre forsøg. Den anden cd, "Salutation and Flatulations", bragte heller ikke en enorm mængde penge til Larry og øgede ikke hans nettoværdi. Men i 2001 fik et stort gennembrud - "Lord, I Apologize" blev udgivet og ramte straks nummer 1 på den amerikanske komedieliste. Desuden blev denne fantastiske disk certificeret til at være guld i USA, så nu skal du ikke være usikker på spørgsmålet om, hvor rig Larry the Cable Guy er.

Dette var dog kun begyndelsen. Den næste CD udkom kun tre år senere, og den overgik endda den forrige, da den ikke blot igen ramte nummer et i komediegenren, men også lå på en 8. plads på den globale hitliste.

Når vi taler om Larrys succes i biografen, steg Whitneys nettoværdi igen, mens hun optrådte i filmen "Blue Collar Comedy Tour: The Movie" instrueret af CB Harding, og senere blev Larry endnu mere populær takket være en anden fantastisk film - "Larry the Cable Guy: Sundhedsinspektør”.

Dette er grundene til, at Larrys anslåede nettoværdi i dag er så stor.

Anbefalede: