Indholdsfortegnelse:

Shannon Elizabeths nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Shannon Elizabeths nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Shannon Elizabeths nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Shannon Elizabeths nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Shannon Elizabeth Lifestyle, Net Worth, Husband, Boyfriends, Age, Biography, Family, Car, Facts ! 2024, April
Anonim

Shannon Elizabeths nettoværdi er $9 millioner

Shannon Elizabeth Wiki Biografi

Født Shannon Elizabeth Fadal den 7. september 1973 i Houston, Texas USA, af syrisk afstamning (far) og af irsk, engelsk, Cherokee og tysk (moder) afstamning, skuespillerinden Shannon Elizabeth er nok bedst kendt for sin rolle i filmen "American Pie". "(1999). Inden hun startede sin skuespillerkarriere, blev Shannons skønhed brugt som modemodel i nogen tid, hvilket bidrog væsentligt til Shannon Elizabeths tidlige nettoformue. Shannon arbejdede i filmindustrien og har også øget sin nettoformue som filmproducent.

Så hvor rig er Shannon Elizabeth? Kilder har anslået, at Shannons nettoværdi er 9 millioner dollars, som er blevet akkumuleret fra hendes forskellige involveringer i filmindustrien, såvel som modellering.

Shannon Elizabeths nettoværdi på 9 millioner dollars

I gymnasiet var Shannon Elizabeth en god nok tennisspiller til at overveje at blive professionel. men hendes naturlige evner vendte hende til mode catwalken. Shannons nettoværdi steg også, da hun poserede for mange magasiner, inklusive Playboy og Maxim.

Som skuespillerinde er Shannon ikke kun kendt for sin præstation i den berømte teenagekomediefilm "American Pie", men også for mange andre optrædener, herunder i tv-shows og serier. Hendes tv-kreditter inkluderer "Step By Step", "Pacific Blue", "Just Shoot Me!", "One on One", "King of the Hill", "Dancing with the Stars", "What Not to Wear" og "Melissa & Joey". Shannon optrådte også i film som "Scary Movie" og "Jay and Silent Bob Strike Back".

I "American Pie" portrætterede Shannon en sexet tjekkoslovakisk studerende, der altid tiltrak mænds opmærksomhed, og for det blev Elizabeth stemplet som et sexsymbol i branchen. Shannon optrådte derefter i "Tom Cats", "Thirteen Ghosts", "Cursed", "Night of the Demons" og "American Pie II", som alle hjalp Shannon Elizabeth med at øge sin nettoværdi. I alt har Shannon Elizabeth medvirket i langt over 30 film og tv-shows og serier.

Det overraskende er, at Elizabeth også er en professionel pokerspiller og har deltaget i et par pokermesterskaber. Selvom Shannon voksede op i en ret fattig familie, var det tydeligvis ikke en hindring for, at hun kunne tjene så mange penge. Som professionel pokerspiller blev Shannon især berømt, siden hun deltog i World Series of Poker fra 2005. Den smukke skuespillerinde udtaler, at det at spille poker for hende er næsten lige så vigtigt som skuespil i hendes liv. Det er helt sikkert rigtigt, at Elizabeth tager til Las Vegass kasinoer flere gange om året for at spille poker.

Hvad angår Shannons personlige liv, var hun gift med Joseph D. Reitman fra 2002 til 2005. Fra 2008 til 2009 datede hun sin dansepartner fra tv-showet "Dancing with the Stars", Derek Hough. I 2014 begyndte Elizabeth at date Russell Simmons.

Shannon er en bekræftet veganer og en hård miljøforkæmper. Elizabeth er også filantrop, og i samarbejde med sin tidligere mand Reitman grundlagde Elizabeth en non-profit dyrehjælpsorganisation ved navn Animal Avengers. Målet er at finde nye hjem til hjemløse dyr. Shannon har været en hyppig deltager i mange andre velgørenhedsarrangementer, især i dem, der er relateret til dyr og miljø.

Anbefalede: