Indholdsfortegnelse:

Boy George nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Boy George nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Boy George nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Boy George nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllupsvideo - Udendørs bryllup på Næsbyholm Slot 2024, Kan
Anonim

Boy Georges nettoværdi er $35 millioner

Boy George Wiki Biografi

George Alan O'Dowd blev født den 14. juni 1961 i Bexley, Kent, England af irsk afstamning. Som Boy George er han en britisk sanger, sandsynligvis bedst kendt gennem sin fremtræden som vokalist i det populære band Culture Club i de tidlige 1980'ere.

Så hvor rig er Boy George? Kilder har anslået, at den samlede sum af Boy Georges nettoformue er så høj som 35 millioner dollars, hvilket formue Boy George har tjent gennem sin succesfulde karriere som sanger, men derudover som sangskriver. Boy George er også kendt som en tilhænger af den engelske New Romantic-bevægelse, og denne involvering har også tilføjet en del til den samlede mængde af Georges nettoværdi.

Boy George nettoværdi $35 millioner

Efter presset fra musikchefen Malcolm McLaren (tidligere manager for Sex Pistols), startede Boy George sin karriere i 1979 som løjtnant Lush med bandet Bow Wow Wow, hvor han sang sammen med Annabella Lwin. Han var dog ikke tilfreds med denne situation, og forlod for at danne sit eget band ved navn Culture Club i 1982 sammen med bassisten Mike Craig, trommeslageren Jon Moss og guitaristen Roy Hay. Culture Club har en rig diskografi, som har øget Boy Georges nettoformue markant, da den nu indeholder tyve singler, fem studiealbum, ti opsamlingsalbum, tre EP'er, seks videoalbum, atten musikvideoer, tre box-sæt og fem salgsfremmende singler. De mest succesrige var bandets første tre album, hvor 'Kissing to Be Clever' udgivet i 1982 blev certificeret platin i Storbritannien og USA, tre gange platin i Canada. 'Color by Numbers' udgivet i 1983 blev certificeret tre gange platin i Storbritannien, diamant i Canada, guld i Frankrig, fire gange platin i USA, og derefter ' Waking Up with the House on Fire' udgivet i 1984 blev certificeret platin i Storbritannien og USA, to gange platin i Canada og guld i Frankrig. Sammen med bandet vandt Boy en række priser, herunder Grammy Award, Brit Award, American Music Award og deres sang 'Time (Clock of the Heart)' er skrevet ind på Rock 'n' Roll Hall of Fames liste.

Fra 1989 til 1992 sang Boy George i sit grundband ved navn 'Jesus Loves You', som også har tilføjet Georges nettoværdi. Med dette band har Boy George udgivet et studiealbum og fire singler.

Ud over disse involveringer har Boy George også forfulgt en solokarriere, og det er værd at nævne, at hans egen rige diskografi har tilføjet meget til Boy Georges rigdom, da han som soloartist har udgivet 46 singler, ni studiealbum, fem opsamlinger albums, tre EP'er, syv DJ-albums og et soundtrack. De mest succesrige af hans og bandets album har været 'Sold', udgivet i 1987 og certificeret sølv i Storbritannien, og 'At Worst… The Best of Boy George and Culture Club' udgivet i 1993, certificeret sølv i Storbritannien og guld i Frankrig.

Derudover medvirkede Boy George i London-musicalen "Taboo", baseret på New Romantic-scenen i begyndelsen af 1980'erne, som var en stor succes i Londons West End, og for hvilken han blev nomineret til en Tony Award for "Bedste musikalske partitur".. Boy George har også drevet sin egen modelinje i nogle år, kaldet "B-Rude", som har vist sig ved modeshows i London, New York og Moskva.

To selvbiografiske bøger er blevet udgivet Boy George: 'Take It Like a Man' skrevet sammen med Spencer Bright og 'Straight' skrevet sammen med Paul Gorman, og også erindringer om Boys mor er blevet udgivet i en bog 'Cry Salty Tears'. Ingen tvivl om, at bøgerne også tilføjede Boy Georges nettoværdi.

I sit mindre end private personlige liv har Boy George, på trods af at han var en stor sanger, lidt af afhængighed af heroin og kokain og er blevet arresteret for besiddelse. Han er 'kommet ud' som homoseksuel, men er generelt omhyggelig med at være diskret omkring denne del af sit liv.

Anbefalede: