Indholdsfortegnelse:

Kim Coates nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Kim Coates nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Kim Coates nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Kim Coates nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: KIM COATES: Son of Anarchy 2024, Kan
Anonim

Kim Coates nettoværdi er $2,5 millioner

Kim Coates Wiki-biografi

Kim Coates er kendt for at være en stor canadisk skuespiller og en af de rigeste berømtheder i Canada, som har en anslået nettoformue til en værdi af 2,5 millioner dollars. Denne berømte skuespiller er kendt ikke kun for canadiske, men også for amerikanske publikum, da han har optrådt på skærme i begge lande. Kims nettoværdi stiger konstant takket være hans talrige præstationer i mange film. I blot 2006 optrådte han i 5 film: "Silent Hill", "King of Sorrow", "Skinwalkers", "Grilled" og "12 Hours to Live", så ingen burde være i tvivl om, hvordan Kim Coates tjener sin formue.

Kim Coates nettoværdi $2,5 millioner

Kim Coates blev født den 21. februar 1958 i Saskatoon, Saskatchewan, Canada. I sine tidlige år og som teenager tænkte Kim ikke engang på at blive skuespiller, faktisk viste han lidt interesse for film overhovedet. Men da han gik på University of Saskatchewan, tog han planløst dramastudier som et valgfag, og det var det første og vigtigste skridt ind i en skuespillerkarriere. Da han først var involveret i teaterlivet, blev Coates straks forelsket i denne kunst og besluttede at dedikere sin fremtidige karriere til skuespil. Selvfølgelig øgede hans første skridt på universitetet overhovedet ikke Kims nettoværdi, men nu var han i hvert fald ikke kun interesseret i teater, men havde også en vis erfaring.

Ingen kunne endda forestille sig, hvor berømt Kim Coates ville blive inden for et par år, og hvad hans nettoværdi ville være. Han steg til berømmelse og blev ekstremt populær takket være sin rolle i Broadway-teatret, hvor han portrætterede Stanley Kowalski. Men dette var ikke hans eneste bemærkelsesværdige optræden i de første år af hans karriere – han spillede også Bob Murdoch i "Airborne", Officer Rosen i "Assault on Precinct 13", Mel Kaminsky i "A Little Help", Carl Roderick i " Alien Agent”, White Carjacker i “Bad Boys” og endda “Auggie Rose” som hovedpersonen i “Auggie Rose”. Selvfølgelig kunne disse talrige film kun øge Kim Coates' nettoværdi.

I løbet af disse år havde Kim Coates en evne til at øge sin nettoværdi, da han blev nomineret til nogle priser, såsom Gemini Award for bedste præstation af en skuespiller i en fremhævet birolle for filmen 'Dead Silence', hvor han spillede Theodore Handy, alt dette øgede opmærksomheden på ham som en bemærkelsesværdig skuespiller.

Når vi taler om sit personlige liv, bor Coates i dag i Los Angeles sammen med sin kone Diana Kim og deres to børn: pigerne Brenna og Kyla. Kims nettoformue bygges op med hver film, han medvirker i, og det ser ud til, at Kim i det mindste i den nærmeste fremtid vil være lige så aktiv i filmindustrien, som han tidligere har været – kun i 2014 skal han arbejde med fire forskellige projekter: "Last Days Here", "A Fighting Man", "By Virtue Fall" og "Fallout Asylum". Filmen "Robosapien: Rebooted" instrueret af Sean McNamara, hvor Kim optrådte som Niles Porter, er allerede blevet rigtig berømt i USA, så det ser ud til, at Kim bare har en stor fremtid forbundet med skuespil.

Anbefalede: