Indholdsfortegnelse:

Jennifer Love Hewitt Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Jennifer Love Hewitt Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Jennifer Love Hewitt Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Jennifer Love Hewitt Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Jennifer Love Hewitt I m Gonna Love You Music Video 2024, Kan
Anonim

Jennifer Love Hewitts nettoværdi er $18 millioner

Jennifer Love Hewitt Wiki Biografi

Jennifer Love Hewitt blev født den 21. februar 1979 i Waco, Texas, USA, og er en film- og tv-skuespillerinde, der måske er bedst kendt for sin populære rolle som Sarah Reeves Merrin i tv-serien "Party of Five" (1995-2000).

Så hvor rig er Jennifer Love Hewitt, verdens 'sexede kvinde på TV - 2008' (TV Guide)? Kilder anslår, at Jennifer har en nettoværdi på 18 millioner dollars, som denne alsidige kvinde har tjent fra sin karriere, som også inkluderer at være tv-instruktør, producer, forfatter og singer-songwriter, der for alvor begyndte i midten af 1980'erne.

Jennifer Love Hewitt nettoværdi $18 millioner

Jennifer Love Hewitt begyndte faktisk sin karriere som sangerinde, da hun stadig var en tidlig 3-årig, og da hun var 10, var hun flyttet til Los Angeles med sin mor for at bryde ind i at synge og spille seriøst. Hewitt begyndte at optræde i tv-reklamer og på Disney Channel-serier, og derfor begyndte hendes nettoformue at opbygges i en meget tidlig alder. Film som "Party of Five", "Ghost Whisperer", "I Know What You Did Last Summer" og dens efterfølger "I Still Know What You Did Last Summer" har efterfølgende gjort Jennifer Love Hewitt kendt verden over.

Jennifer Love Hewitt har optrådt i mere end tredive film og tv-serier. Hun blev nomineret til masser af priser, herunder Young Artist Award, Blockbuster Entertainment Award, Saturn Award, Teen Choice Award og andre. Skuespillerinden var nummer et i kategorierne Favorit kvindelige nykommer og Yndlings Horror skuespillerinde for sine roller i filmen "I Know What You Did Last Summer" og dens efterfølger instrueret af Jim Gillespie. Jennifer Love Hewitts optræden i dramaet "Ghost Whisperer" var især vellykket, da hun vandt to gange - i 2007 og 2008 i kategorierne som den bedste kvindelige tv-skuespillerinde. Jennifer blev også nomineret til Golden Glove Award for sin rolle i filmen "The Client List". Det er at nævne, end Jennifer Lover Hewit har instruktør tre afsnit af "Ghost Whisperer" og også af "The Client List". Det blev annonceret i 2011 om Hewitts instruktion af filmen "Wait Till Helen Comes". Samlet set har hun medvirket i mere end 20 film, plus lavet voice-overs og over 30 tv-shows og serier. Hewitt har instrueret adskillige tv-afsnit og produceret mere end 10 film og shows. Alle disse aktiviteter har bidraget væsentligt til væksten af hendes nettoformue.

Jennifer Love Hewitts nettoværdi øges også med værker inden for musik. Hun var et vidunderbarn, i en alder af ni arbejdede hun med Texas Show Team, som turnerede i USSR. Hewitts første single "How Do I Deal" var et soundtrack fra filmen "I Still Know What You Did Last Summer". Hendes sange fungerer også som soundtracks til film som "Alpha Male Experiment", "Trojan War", "Husarrest" og andre. Selvom Hewitt har udgivet fire albums og nogle profitable singler som "BareNaked", "Can I Go Now" og andre, er hun ikke gået videre med sin karriere som sanger siden 2004, men hendes indsats inden for musik har også tilføjet hendes net. værdi.

Jennifer har også prøvet sig selv som forfatter. Bogen "The Day I Shot Cupid" blev udgivet i 2010, og fortæller erfaringer om kærlighed og dating, den blev en New York Times Bestseller en uge efter udgivelsen. Tegneserien "Jennifer Love Hewitt's Music Box", skrevet af Scott Lobdell, blev udgivet af IDW Publishing, og den er baseret på Jennifers ideer.

I sit personlige liv giftede Jennifer Love Hewitt sig med skuespilleren Brian Hallisay i 2013, og parret har indtil videre en datter. Hewitt er aktivt involveret i velgørenhedsbevægelser, herunder at øge bevidstheden om kræft og AIDS. Jennifer er også blevet set i en "Save the Future"-t-shirt, som viser hendes holdning til børnearbejde.

Anbefalede: