Indholdsfortegnelse:

Emilio Estevez Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Emilio Estevez Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Emilio Estevez Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Emilio Estevez Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Emilio Estevez ★ Lifestyle ★ Age ★ Family ★ Biography and More 2021 2024, Kan
Anonim

Emilio Estevez nettoværdi er $15 millioner

Emilio Estevez Wiki Biografi

Emilio Estevez blev født den 12. maj 1962 i Staten Island, New York, USA af irsk og spansk afstamning. Han er skuespiller, producer, instruktør, manuskriptforfatter og stemmeskuespiller. Han er måske bedst anerkendt som en del af 1980'ernes skuespillergruppe kaldet Brat Pack, og for sine optrædener i forskellige succesrige film såsom "The Breakfast Club", "The Outsiders", "Repo Man" og mange andre.

Emilio Estevez nettoværdi $15 millioner

Så hvor rig er den berømte Emilio Estevez? Kilder anslår, at hans nuværende nettoformue er 15 millioner dollars. Det meste af det er blevet akkumuleret for hans arbejde som en berømt Hollywood-skuespiller og -instruktør.

Det er ingen hemmelighed, at Emilio har været involveret i filmindustrien fra en meget ung alder. Hans forældre købte ham hans første kamera, da han var ni år gammel. Han begyndte at optage kortfilm med sin bror Charlie Sheen og hans venner. Da han så sin teenagesøns interesse for filmproduktion, tog Emilios far Martin Sheen ham med til optagelserne af "Apocalypse Now", hvor Emilio endda optrådte i et par scener som statist. 1980'erne har formentlig været det mest succesrige årti i Emilios skuespillerkarriere og har bestemt bidraget til hans nettoværdi. Han var en af skaberne og lederne af en populær unge skuespillergruppe "Brat Pack". Mens han var en del af denne gruppe, optrådte han i dramafilmen "Tex" i 1982, dramaet "The Outsiders" og gyserfilmen "Nightmares" i 1983. I denne periode optrådte han også i sådanne kultklassikere som "Repo Man" og "The Breakfast Club".

I 1990'erne, som allerede var en anerkendt skuespiller, medvirkede Emilio i et par komedier: "Men at Work", "Loaded Weapon 1" og "Another Steakout". Han har også optrådt i mere seriøse film som krigsfilmen "The War at Home" og "Mission: Impossible". Instruktion er et andet vigtigt aspekt af Emilio Estevez' karriere og nettoformue. I årenes løb har Emilio instrueret en række film og tv-shows, herunder episoder til den populære tv-serie "The Guardian", "CSI: NY" og "Numb3rs". I 2006 instruerede han dramaet "Bobby", som har givet ham en Hollywood Film Festival Award for "Ensemble of the Year", Venedig Film Festival "Biografilm Award" og er blevet nomineret til Golden Globe Award i kategorien "Bedste film".. På grund af at være venner med den berømte sanger Bon Jovi, har Emilio optrådt i et par af hans musikvideoer: "Blaze of Glory" og "Say it isn't So".

I sit personlige liv er Emilio forlovet med forfatteren Sonja Magdevski. Tidligere var han gift med sangerinden Paula Abdul i to år; det er kendt, at hovedårsagen til deres skilsmisse var Emilios manglende vilje til at få flere børn. Før han giftede sig med Paula Abdul, havde han været kærester med modellen Carey Salley, som han har to børn med - en datter Paloma Rae Estevez (født i 1986) og en søn Taylor Levi Estevez (født i 1984). Emilio er en ret privat person og kan ikke lide at afsløre meget om sit personlige liv eller tiltrække offentlig opmærksomhed.

Anbefalede: