Indholdsfortegnelse:

Lisa Vanderpump-Todd nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Lisa Vanderpump-Todd nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Lisa Vanderpump-Todd nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Lisa Vanderpump-Todd nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: The Truth About Lisa Vanderpump's Husband Ken Todd 2024, Kan
Anonim

Wiki Biografi

Den britiske reality-tv-personlighed og forretningskvinde Lisa Jane Vanderpump-Todd har i løbet af sin karriere som reality-tv-stjerne og restauratør oparbejdet en anslået nettoværdi på 65 millioner dollars. Vanderpump-Todd skylder meget af denne betydelige sum til hendes status som medejer af hende og hendes mand, Ken Todds, restaurantkæde. I årenes løb har Lisa Vanderpump-Todd dog også fundet succes som stjernen i adskillige reality-tv-serier, inklusive hendes mest genkendelige rolle som en af de længstvarende stamgæster i Bravo reality-tv-serien "The Real Housewives of Beverly Hills" – hvor Vanderpump-Todd optræder sammen med andre hovedstjerner Kim Richards, Kyle Richards og indtil for nylig Taylor Armstrong (der forlod serien i 2013). Mellem hendes succes som reality-tv-personlighed og hendes restaurantvirksomhed behøver Lisa Vanderpump-Todds nettoformue ikke meget andet for at forklare det.

Lisa Vanderpump-Todds nettoværdi $65 millioner

Lisa Vanderpump-Todd blev født den 15. september 1960 i byen London i England, Storbritannien, og fik en ret prestigefyldt opvækst. Vanderpump-Todd startede en karriere som skuespiller fra en meget ung alder, og begyndte at modtage undervisning i drama og skuespil, da den fremtidige reality-tv-stjerne var kun ni. Lisas skuespillerdebut kom i 1973, da hun medvirkede i den britiske romantiske komedie "A Touch of Class" sammen med hovedrolleindehaveren Glenda Jackson. Men mens Lisa Vanderpump-Todd ville fortsætte med at optræde gennem store dele af sin barndom og ungdom, og selv ind i sine voksne år, flyttede hun sig aldrig helt væk fra mindre gæsteroller i forskellige tv-serier – og derfor gør Vanderpump-Todds skuespillerkarriere det. synes ikke at have bidraget meget til hendes nuværende imponerende nettoformue. Hvis det er tilfældet, hvor kommer pengene så egentlig fra?

Svaret på det er ret simpelt. I 1982 havde en 21-årig Lisa Vanderpump – dengang bosat i Monaco – allerede mødt sin kommende mand, Ken Todd. Selvom de kun havde kendt hinanden i lidt over en måned, besluttede de to at blive gift samme år, og det var da Lisa Vanderpump-Todd begyndte at hjælpe med Todds spirende restaurantvirksomhed. Tilbage i 1982 ejede Vanderpump-Todd og hendes mand kun en enkelt bar - og nu har de rapporteret 26 restauranter på deres navn. Det var i høj grad på grund af hendes succes som restauratør, at Lisa Vanderpump-Todd blev inviteret til at være en del af Bravos realityshow "The Real Housewives of Beverly Hills". Vanderpump-Todd har forblevet en del af rollebesætningen lige siden den første sæson i 2010, og programmet har uden tvivl bidraget en hel del til hendes allerede imponerende nettoformue - trods alt menes Vanderpump-Todds løn pr. afsnit at nå op til $350 tusinde.

Hvor rig er Lisa Vanderpump-Todd? I øjeblikket antages Vanderpump-Todds nettoværdi at nå op til $65 millioner. I det store og hele har Vanderpump-Todd bygget sin formue på restaurationsbranchen, som hun ejer sammen med sin mand, og på sin karriere som reality-tv-stjerne. Lisa Vanderpump-Todds succes i sidstnævnte egenskab har givet hende mulighed for at blive stjernen i sit eget realityprogram, Bravos "Vanderpump Rules".

I dag bor Lisa Vanderpump-Todd stadig sammen med sin mand og forretningspartner gennem næsten tredive år, Ken Todd. Parret har to børn sammen - en datter, Pandora, og en adoptivsøn, Max.

Anbefalede: