Indholdsfortegnelse:

Daniel Negreanu nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Daniel Negreanu nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Daniel Negreanu nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Daniel Negreanu nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Should You Check or Bet for Value? 2024, Kan
Anonim

Daniel Negreanus nettoværdi er $50 millioner

Daniel Negreanu Wiki Biografi

Daniel Negreanu blev født den 26. juli 1974 i Toronto, Ontario, Canada, af indvandrede rumænske forældre. Han er i øjeblikket en af de bedste pokerspillere i verden - ifølge Global Poker Index, den bedste! – som har vundet to World Poker Tour (WPT) mesterskabstitler oven på seks World Series of Poker (WSOP) armbånd.

Alle ved, at professionelle pokerspillere er meget rige, så hvor rig er Daniel Negreanu? Kilder vurderer, at hans nettoformue har nået det imponerende beløb på 50 millioner dollars. Det meste af det er blevet akkumuleret gennem professionelle pokerspil, siden han begyndte at spille seriøst i midten af 1990'erne, mens noget af det er kommet fra hans arbejde som skuespiller i tv-shows og film.

Daniel Negreanu nettoværdi $50 millioner

Fra en meget ung alder var Daniel interesseret i poker, og begyndte at spille semi-seriøst i en alder af 16. Allerede som barn var han ambitiøs og havde som mål at blive rig en dag. Han blev ikke immatrikuleret fra gymnasiet - han gik på Pineway public middle school i North York, men havde en dårlig indstilling til at studere, og valgte i stedet at finde steder at spille poker, forskellige kasinoer samt illegale spil i Toronto. Da han havde akkumuleret nok penge, rejste han til Las Vegas (Daniel var 22 på det tidspunkt) i håb om, at dette ville hjælpe ham med at blive en professionel spiller. Desværre gik det ikke særlig godt, og han blev tvunget til at vende hjem og prøve igen.

Daniel var dog aldrig en, der gav op, og snart formåede han at få succes. Negreanus første store sejr var $169.460 - også hans første WSOP-armbånd - i $2.000 Pot Limit Hold'em-eventen i 1998 World Series of Poker. Fra da af akkumulerede han støt, med 2004 et usædvanligt succesfuldt år for Daniel - han blev Card Player, WPT og WSOP Player of the Year. 2013 var også et succesrigt år for Negreanu - han vandt WSOP Player of the Year, hvilket gjorde ham til den første til at vinde det to gange. Et år efter det blev Negreanus navn tilføjet til Las Vegas "Poker Hall of Fame".

At have mange penge åbner alle mulige muligheder, og skuespil var noget, som Daniel havde ønsket at gøre. Han sikrede sig først cameo-roller i "X-Men Origins: Wolverine" og "The Grant", hvor han i princippet skulle portrættere sig selv - en professionel pokerspiller. Selvom disse optrædener ikke tilføjede meget til hans nettoværdi, var det en indikation af, hvor succesfuld han er blevet gennem årene.

Som det ofte er tilfældet med professionelle pokerspillere, har han også optrådt i forskellige tv-shows, såsom "High Stakes Poker" (syv sæsoner), "Poker after Dark", "PokerStars Big Game" (to sæsoner) og "Late Night" Poker”, hvilket alle bidrog en del til hans stigende nettoværdi.

I løbet af sin karriere har Daniel vundet seks "World Series of Poker"-armbånd. I dag spiller et stort antal pokerentusiaster og forbedrer deres færdigheder online, og det var Negreanu godt klar over – han er ejeren af Full Contact Pokers hjemmeside, og siden er for det meste Daniels personlige blog plus forskellige poker-relaterede fora. Han har også været en aktiv spiller på Poker Stars og flyttede endda til Canada, da online poker blev ulovligt i USA i 2011.

I sit personlige liv var Daniel Negreanu gift med Lori Lin Weber i to år: Parret blev skilt i 2007, siden da har han været single. I dag bor Negreanu såvel som hans familie i Canada. Daniel har interesse for velgørenhedsarrangementer, og har blandt andre aktiviteter endda lavet golfbegivenheden "Big Swing", som afholdes hvert år for at samle penge ind til at hjælpe børn med forskellige handicap.

Anbefalede: