Indholdsfortegnelse:

Jon Stewarts nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Jon Stewarts nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Jon Stewarts nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Jon Stewarts nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: পৃথিবীকেই স্বর্গ বানানো দুবাইয়ের ধনীর দুলালেরা || Dubai's rich kids luxurious life || Trendz Now 2024, Kan
Anonim

Jon Stewarts nettoværdi er $80 millioner

Jon Stewart Wiki Biografi

Jonathan Stuart Leibowitz, for publikum kendt som Jon Stewart, er en berømt amerikansk komiker, tv-vært, journalist, kritiker, kommentator såvel som en forfatter. For offentligheden er Jon Stewart kendt som vært for flere berømte talkshows, nemlig "The Daily Show" og "The Jon Stewart Show". "The Daily Show" er et satirisk tv-show, der har været i luften siden 1998. Stewart overtog værten for showet i 1999, og siden da har det også været kendt som "The Daily Show with Jon Stewart". Gennem årene er showet blevet meget populært blandt unge publikummer og har som et resultat påvirket skabelsen af en spin-off-serie "The Colbert Report" med Stephen Colbert.

Jon Stewarts nettoværdi $80 millioner

Det var med Stewarts position som vært, at "The Daily Show" modtog kritikerros og tiltrak et stort seertal. Showet er også blevet belønnet med atten Primetime Emmy Awards, Satellite Awards, samt prestigefyldte GLAAD Media Award. Inden han blev vært på "The Daily Show", var Jon Stewart i 1993 vært for sit eget "The Jon Stewart Show", som oprindeligt var en erstatning for Arsenio Halls "Arsenio Hall Show". Desværre bragte Stewarts show ikke høje seertal og blev til sidst aflyst i 1995 efter kun to sæsoner i luften. På trods af denne fiasko formåede Jon Stewart at blive fremtrædende og anses i øjeblikket for at være blandt de bedste journalister og talkshow-værter i branchen. En berømt tv-personlighed, hvor rig er Jon Stewart? Ifølge kilder er Jon Stewarts nettoformue anslået til at være $80 millioner, mens hans årsløn beløber sig til $25 millioner. Størstedelen af Jon Stewarts nettoværdi kommer fra hans involvering i tv-industrien.

Jon Stewart blev født i 1962 i New York, USA, men voksede op i New Jersey, hvor han studerede på Lawrence High School. Stewart afsluttede sine studier på The College of William & Mary i Virginia, men vendte tilbage til New York City efter sin eksamen. Kendt som en sjov person i gymnasiet, prøvede Stewart lykken med at lave stand-up-optrædener i lokale komedieklubber. Stewart fik sin debut på "The Bitter End" og blev som et resultat af hans succesrige optræden en fast akt på den berømte komedieklub i New York ved navn "Comedy Cellar", hvor artister som Louis CK, Todd Barry, Dave Chappelle og Jim Norton har også optrådt. Stewarts stand-up optrædener førte til hans tv-debut med "The Jon Stewart Show" og senere "The Daily Show", som han blev mest kendt for. Ud over tv-optrædener har Jon Stewart arbejdet på at skrive sine bøger. I 1998 debuterede han med sin første bog med titlen "Nøgne billeder af kendte mennesker", som var en national bestseller på det tidspunkt. Indtil videre har Jon Stewart udgivet fire bøger, den seneste er "Earth (The Book)", som han skrev sammen med andre forfattere. Jon Stewarts bidrag til tv-industrien er blevet belønnet med en Grammy Award, Peabody Awards og Primetime Emmy Awards. Anset for at være den mest indflydelsesrige mand i 2010, har Jon Stewart en nettoværdi på $80 millioner.

Anbefalede: