Indholdsfortegnelse:

Edith Flaggs nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Edith Flaggs nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Edith Flaggs nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Edith Flaggs nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

Edith Flaggs nettoværdi er $100 millioner

Edith Flagg Wiki Biografi

Edith Flagg er en af de mest berømte og respekterede modedesignere. Hvad mere er, er hun ikke kun kendt for sine præstationer i modeindustrien, men også for at være en filantrop. Edith oplevede skaden fra Anden Verdenskrig: Hendes første mand døde i en koncentrationslejr i 1944, og hun og hendes familie reddede mange jødiske og ikke-jøder under krigen. Flaggs filantropiske handlinger og hendes talent for mode gjorde hende berømt over hele verden og gjorde Ediths nettoværdi høj. Hvor rig er Edith Flagg? Hendes nettoværdi når op på 100 millioner dollars og gør hende til en meget magtfuld kvinde, som ikke kun bruger pengene til sig selv, men også forsøger at hjælpe andre.

Edith Flagg nettoværdi $100 millioner

Edith Flagg blev født i 1919 i Rumænien. Mens hun kun var 15 år gammel, flyttede hun til Østrig og studerede mode der, selvom Edith valgte disse studier, var der sandsynligvis ingen, der havde en idé om, at hovedkilden til Edith Flaggs nettoværdi vil være relateret til mode. Desværre måtte Flagg flytte fra Wien, da Hitler annekterede Østrig. Hun flyttede til Palæstina og senere til USA. Her startede Flagg sin karriere som modedesigner, det gav senere en masse penge til Ediths nettoformue. Hendes virksomhed startede i Los Angeles, og hun blev hurtigt meget populær blandt kvinder. Kort efter at være blevet populær lancerede Edith sin egen tøjlinje, med titlen Edith Flagg, Inc. Flagg designede hovedsageligt kjoler og producerede hvert år omkring fem linjer. Denne tøjlinje var populær i næsten 50 år og fik Flagg en anerkendelse og respekt, som hun fortjente, for ikke at nævne pengesummen, der lagde meget op til Edith Flaggs nettoværdi.

Edith er også kendt for sine artikler til tidsskrifter som California Apparel News og Women's Wear Daily, artikler i disse tidsskrifter blev skrevet sammen med hendes mand, som også hjalp Edith med at skrive en ugentlig klumme, By the Way. Arbejdet som forfatter påvirker også Ediths nettoformue og gør det større og større. Det kan ses, at Edith fortsatte sit arbejde relateret til mode, der er ingen overraskelse, at hun er så populær og respekteret i modeindustrien.

Efter Ediths pensionering kunne hun være forsvundet fra offentlighedens opmærksomhed, men hendes efternavn vil aldrig blive glemt, og det vil altid fange en vis opmærksomhed. Flaggs barnebarn, Josh Flagg, er medstjerne i showet Million Dollar Listing Los Angeles, som handler om ejendomsmæglernes liv. Edith Flagg optræder i dette tv-program og giver nogle nyttige forretningsråd til Josh Flagg. Måske tilføjer det ikke meget til Edith Flaggs nettoværdi, men det viser, at denne kvinde stadig ønsker offentlig opmærksomhed og ikke ønsker at blive glemt.

Edith Flagg er en enestående personlighed, som vil blive husket i lang tid på grund af hendes unikke modesans og evne til at skabe tøj, der vil fange mange menneskers opmærksomhed. Edith er en af de kvinder, der viser, at du kan lykkes, hvis du bare prøver hårdt nok og gør det, du elsker at gøre.

Anbefalede: