Indholdsfortegnelse:

Ty Lawsons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Ty Lawsons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Ty Lawsons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Ty Lawsons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllupsvideo - Udendørs bryllup på Næsbyholm Slot 2024, April
Anonim

Tywon Ronell Lawsons nettoværdi er $9 millioner

Tywon Ronell Lawson Wiki Biografi

Tywon Ronell Lawson blev født den 3. november 1987 i Clinton, Maryland USA, og er en professionel basketballspiller, der i øjeblikket repræsenterer holdet i Sacramento Kings i NBA. 2009 var det mest succesrige år i hans karriere, da Ty blev kåret som NCAA-mester, Consensus andethold All-American, ACC Player of the Year og First-team All-ACC. Desuden vandt han Bob Cousy Award samme år. Lawson har spillet basketball professionelt siden 2009.

Hvor rig er basketballspilleren? Det er blevet rapporteret af autoritative kilder, at den samlede størrelse af Ty Lawsons nettoværdi er så meget som 9 millioner dollars i forhold til de data, der blev præsenteret i 2016. Basketball er hovedkilden til hans rigdom.

Ty Lawsons nettoværdi $9 millioner

Til at begynde med blev Ty Lawson uddannet på Bishop McNamara High School i Forestville, Maryland, derefter på Oak Hill Academy i Virginia. Han deltog i mange basketballturneringer, såsom McDonald's All-American Game og Nike Hoop Summit. I sit seniorår noterede han et gennemsnit på 23,8 point, 9,1 assists og 5 steals per kamp.

I sæsonen 2006-2007 spillede Lawson for University of North Carolina Tar Heels. I sin juniorsæson scorede han 10,2 point og lavede 5,6 assists per kamp. Han hjalp også sit hold med at vinde titlen på Atlantic Coast Conference i den regulære sæson. I sit andet år scorede Lawson 12,7 point per kamp og lavede 5,8 assists, men han missede flere kampe på grund af en ankelskade. I 2009 vandt holdet NCAA-titlen, og Lawson blev belønnet med titlen som ACC Player of the Year Award, og vandt også Bob Cousy Award (bedste college point guard). Han havde i gennemsnit 16,6 point, 6,6 assists og 2,1 steals for sæsonen, hvilket gjorde otte steals i den sidste kamp, hvilket slog rekorden for flest steals i en mesterskabskamp.

I NBA-draften 2009 blev Lawson valgt som nummer 18 i første runde af Minnesota Timberwolves, men blev direkte byttet til Denver Nuggets, hvilket stadig etablerede sin nettoværdi. I sit rookie-år spillede han som backup for Chauncey Billups og scorede 8,3 point og 3,1 assists per kamp. Efter at Billups forlod Nuggets i 2011, overtog Lawson stillingen som den sprængende pointguard, og i foråret 2011 scorede Lawson en karriererekord på 37 point i en kamp.

Efter en lockout i hele ligaen spillede Lawson syv kampe for det litauiske hold Zalgiris baseret i Kaunas, og efter lockoutens afslutning vendte han tilbage til Nuggets. Det tredje år formåede han at få et gennemsnit på 16,4 point og 6,6 assists pr. kamp og spillede succesfuldt i Denver Nuggets-holdet indtil 2015, men da Lawson gentagne gange blev fanget, mens han kørte påvirket, og dømt, besluttede Nuggets ikke at fortsætte med Lawson. Derefter gik Lawson til en rehabiliteringsklinik og blev et par dage senere solgt til Houston Rockets. I efteråret 2015 fik han sin debut med Rockets i sæsonens åbningskamp. Men i december blev han igen suspenderet af NBA på grund af kørsel i spirituspåvirket tilstand. I januar 2016 blev han suspenderet i tre kampe af NBA, og blev efterfølgende skåret af Rockets. Senere i 2016 spillede han for Indiana Pacers, men pådrog sig alligevel en skade. I sommeren 2016 skrev han under med Sacramento Kings for et år.

Endelig, i basketballspillerens personlige liv, er han tilsyneladende stadig single, selvom der ikke er blevet offentliggjort meget andet om hans privatliv.

Anbefalede: