Indholdsfortegnelse:

Garry Kasparovs nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Garry Kasparovs nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Garry Kasparovs nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Garry Kasparovs nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Garry Kasparov Lifestyle, Family , Hobbies, Net Worth, Cars , House, Career, Biography 2019 2024, Kan
Anonim

Garry Kimovich Weinsteins nettoværdi er $5 millioner

Garry Kimovich Weinstein Wiki Biografi

Garry Kasparov blev født den 13. april 1963 i Baku, (dengang) Aserbajdsjan SSR, Sovjetunionen, af armensk og russisk-jødisk afstamning. Garry er en skakstormester, forfatter og tidligere verdensmester i skak, uden tvivl den største skakspiller nogensinde. Fra 1986 til 2005 var han rangeret som den bedste skakspiller i 225 måneder; alle hans anstrengelser har hjulpet med at bringe hans nettoværdi til, hvor den er i dag.

Hvor rig er Garry Kasparov? Fra midten af 2016 informerer kilder os om en nettoværdi, der er på 5 millioner dollars, for det meste tjent gennem en succesfuld karriere inden for skak. Han har stadig rekorden med 15 på hinanden følgende professionelle turneringssejre og blev den yngste ubestridte verdensmester i skak i en alder af 22. Alle disse har sikret placeringen af hans rigdom.

Garry Kasparovs nettoværdi 5 millioner dollars

I en ung alder inspirerede Kasparovs forældre ham til at prøve sig i skak, og han ville deltage i Young Pioneer Palace, mens han trænede under Vladimir Makogonov, og arbejdede på sine positionelle færdigheder og indlæringsteknikker som Caro-Kann-forsvaret. Kasparov ville fortsætte og vinde to sovjetiske juniormesterskaber i træk, mens han blev trænet under Alexander Shakarov. I 1978 blev han inviteret til Sokolsky Memorial Tournament og blev skakmester efter at have vundet turneringen. Denne turnering ville cementere Kasparovs ønske om fuldt ud at forfølge skak som en karriere, da han var den yngste spiller, der kvalificerede sig til det sovjetiske skakmesterskab i en alder af 15, og han begyndte derefter at forbedre sin placering i World Chess Federation. Han ville fortsætte og vinde den førsteklasses stormesterturnering i Banja Luka i løbet af 1979, og året efter vandt han verdensmesterskabet i juniorskak. Han ville blive stormester senere samme år.

Garry ville fortsætte med at vinde i turneringer som USSR Chess Championship og 1982 Moscow Interzonal Championship. Som 19-årig kvalificerede han sig til kandidatturneringen, idet han allerede var nummer to i verden bag Anatoly Karpov. I 1984 ville han blive den nummer 1 rangerede spiller i verden med en rating på 2710. En sejr mod den tidligere verdensmester Vasily Smyslov førte ham til toppen.

Anatoly Karpov og Kasparov skulle mødes i verdensmesterskabet i skak 1984, hvor han var bagud 4-0 i en første til seks sejre kamp. Kasparov begyndte at vende kampen og førte til 17 uafgjorte på hinanden følgende, før han tabte igen med 5-0. Han førte derefter endnu en række uafgjorte, før han vandt tre kampe. Med stillingen 5-3 ved 48 kampe, blev kampen afsluttet uafgjort, for at blive spillet om på et senere tidspunkt, på trods af at de to spillere ønskede at fortsætte. Dette var den eneste gang, at en mesterskabskamp blev afbrudt uden resultat. De spillede til sidst om i Moskva senere i 1985, denne gang i et kapløb om 12 ½ point til verdensmesterskabet. Kasparov ville vinde med en score på 13-11, hvilket gjorde ham til den yngste verdensmester i en alder af 22. Efter at have vundet, skulle de to have en omkamp på grund af det afbrudte spil, og Kasparov ville vinde en tæt kamp på 12 ½ år. – 11 ½ trods beskyldninger om, at hans åbningstræk var udsolgt af Evgeny Vladimirov. De ville engagere sig to gange mere i de næste par år, hvor Kasparov beholdt sin titel uafgjort og vandt en tæt kamp i 1990.

Efter nogle problemer med FIDE, skabte Kasparov en organisation kaldet Grandmasters Association (GMA), inklusive at skabe sine egne turneringer bortset fra FIDE. Dette førte til en splid mellem de to organisationer og resulterede i, at skak havde to store enheder. Mange turneringer blev afholdt i denne periode, og til sidst ville Kasparov miste sin titel til sin elev Kramnik uden at vinde en eneste kamp. Efter at have mistet sin titel ville han stadig fortsætte og vinde adskillige mesterskaber, og til sidst trak sig tilbage fra konkurrenceskak i 2005. Efter skak fokuserede han hovedsageligt på bøger og politik.

For sit personlige liv er det kendt, at Kasparov er statsborger i både Bosnien og Kroatien. Han var gift med Mascha, som han har en datter med, derefter med Yulia Vovk (1996-2005), og de har en søn, og har været gift med Dania Tarasova siden 2005, med hvem han har to børn. De bor i New York, men rejser konstant.

Anbefalede: