Indholdsfortegnelse:

Dennis Farinas nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Dennis Farinas nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Dennis Farinas nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Dennis Farinas nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i Dalum Kirke 2024, Kan
Anonim

Dennis Farinas nettoværdi er $8 millioner

Dennis Farina Wiki Biografi

Dennis Farina blev født den 29. februar 1944 i Chicago, Illinois, USA, af Yolanda Donati og Joseph Farina af italiensk afstamning. Han var skuespiller og tidligere politibetjent, bedst kendt for sine roller i filmen "Get Shorty" og i tv-serien "Law & Order". Han døde i 2013.

Så hvor rig var Dennis Farina? Ifølge kilder i midten af 2016 havde Farina etableret en nettoværdi på over 8 millioner dollars, hvor hovedkilden til hans rigdom var hans skuespillerkarriere.

Dennis Farinas nettoværdi 8 millioner dollars

Farina voksede op i en italiensk husstand sammen med sine seks søskende. Efter sin studentereksamen sluttede han sig til den amerikanske hær. Tre år senere begyndte han at arbejde som politibetjent i Chicago Police Departments indbrudsafdeling, en stilling han ville have i 18 år. Mens han var på styrken, blev Farina hyret af instruktør Michael Mann til at arbejde som politikonsulent for hans film "Thief" fra 1981, og Farina havde også en lille rolle i filmen, som var hans indgang til skuespillerverdenen. Han forlod sit job som politibetjent og begyndte at optræde i Chicago teater og fortsatte sit samarbejde med Mann i instruktørens næste projekter i løbet af 80'erne, såsom hit-tv-serierne "Miami Vice" og "Crime Story" og filmen "Manhunter"”. Hans nettoformue var veletableret.

I 1988 fik Farina en rolle i actionkomediefilmen "Midnight Run", hvor hun spillede pøbelbossen Jimmy Serrano og vandt popularitet blandt verdensomspændende publikum; hans nettoformue begyndte at stige.

En af Farinas mest mindeværdige filmroller var i thrillerkomedien "Get Shorty" fra 1995, hvor han spillede den kriminelle Ray 'Bones' Barboni, og som gav ham en American Comedy Award og bidrog væsentligt til hans nettoværdi. Hans andre bemærkelsesværdige roller i 90'erne var i filmene "Saving Private Ryan", "The Mod Squad", "Men of Respect", "Striking Distance", "Another Stakeout", "That Old Feeling" og "Out of Sight".”. Disse præstationer satte ham i stand til at etablere sig som en anerkendt skuespiller og samle betydelig rigdom.

Skuespilleren fortsatte med at lande en række store filmroller også i det næste årti, herunder i filmene "Snatch", "Redeer Games", "Big Trouble", "Stealing Harvard", "Purple Violets" blandt andre. Han var også involveret i tv og medvirkede som Victor Pellet i tv-serien "Svigerfamilier" fra 2002 til 2003. I 2004 sluttede han sig til rollebesætningen i det populære tv-drama "Law and Order" og spillede detektiv Joe Fontana indtil 2006, som forstærket hans popularitet og i høj grad øget hans nettoværdi.

I 2008 begyndte Farina at være vært for tv-showet "Unsolved Mysteries". Hvad angår film, tog han i 2011 en hovedrolle i "The Last Rites of Joe May" og medvirkede i 2014 "Authors Anonymous". Med hensyn til fjernsynet medvirkede han i den kortvarige tv-serie "Luck", et andet Mann-projekt, og optrådte lejlighedsvis i hitserien "New Girl".

I sit personlige liv giftede Farina sig i 1970 med Patricia Farina, som han fik tre børn med, hvoraf det ene var skuespilleren Joe Farina, før parret blev skilt i 1980. Han startede senere et langvarigt forhold med Marianne Cahill, som han levede til sin død. Farina døde af lungeemboli i 2013, 69 år gammel.

Skuespilleren var involveret i kontroverser. Efter sigende blev han i 2008 anholdt i en lufthavn i L. A. for at bære en ladt kaliber.22 pistol og blev sigtet for at have forsøgt at bære et skjult og uregistreret våben til et fly. Efter at have påberåbt sig ingen konkurrence, blev Farina idømt 24 måneders betinget fængsel.

Anbefalede: