Indholdsfortegnelse:

Nate Berkus Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Nate Berkus Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Nate Berkus Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Nate Berkus Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Nate Berkus & Jeremiah QnA 23 Sep - N&JbyDesign 2024, Kan
Anonim

Nate Berkus nettoværdi er $6 millioner

Nate Berkus Wiki Biografi

Nathan Jay Berkus blev født den 17. september 1971 i Orange County, Californien, USA, af jødisk afstamning. Nate er en tv-personlighed, forfatter og indretningsarkitekt, bedst kendt for sine talrige funktioner i "The Oprah Winfrey Show". Han er ejer af indretningsfirmaet Nate Berkus Associates, og alle hans indsats har hjulpet med at bringe hans nettoformue til, hvor den er i dag.

Hvor rig er Nate Berkus? Fra midten af 2016 informerer kilder os om en nettoværdi, der er på 6 millioner dollars, for det meste tjent gennem en karriere som indretningsarkitekt. Han startede også sit eget show kaldet "The Nate Berkus Show", hvor han giver en masse personlige råd og indsigt i designarbejde. Efterhånden som han fortsætter sin karriere, forventes det, at hans rigdom vil stige.

Nate Berkus nettoværdi 6 millioner dollars

Berkus gik på Cushing Academy, og efter at have uddannet sig begyndte han at forfølge en karriere inden for design. Derefter gik han på Lake Forest College og gik i praktik hos Dominique Aurentis i Paris, samt hos Sotheby's i Chicago. Han dimitterede fra Lake Forest i 1994, med grader i sociologi og fransk, og grundlagde derefter Nate Berkus Associates året efter.

I 2005 udgav han bogen med titlen "Home Rules; Forvandl det sted, du bor, til et sted, du vil elske”. Hans design begyndte derefter at vinde popularitet, da det blev solgt i Linens 'n Things butikker rundt om i USA. Han var stærkt med i "The Oprah Winfrey Show", som førte til hans egen reality-serie "Oprah's Big Give", som han var vært for, men den varede kort. I 2010 startede han så sit eget show "The Nate Berkus Show", som blev sendt gennem forskellige NBC-ejede stationer. Showet ville fortsætte i tre sæsoner og slutte i december 2011, da Sony besluttede ikke at forny det.

Berkus ville derefter blive executive producer af "The Help", og gjorde også en gæsteoptræden i et par afsnit af "Days of Our Lives". I 2012 udgav han en anden bog med titlen "The Things that Matter", som blev en New York Times bestseller. Han fortsatte med at arbejde på sine designs og ville derefter samarbejde med Target for at lancere en Target Home-kollektion designet af ham, som omfatter en masse hjemmeprodukter såsom tilbehør, tæpper, belysning og sengetøj. Siden da har han konsekvent arbejdet med Target og udgivet designs i tråd med nye sæsoner. En af hans seneste udgivelser var en Cali-inspireret forårskollektion for 2015. Udover det har Nate også en stofkollektion hos Calico Corners, og han arbejdede også på "Renovation Nation", som blev til "American Dream Builders". Hans nettoformue fortsætter med at stige.

For sit personlige liv er Berkus åbenlyst homoseksuel. I 2004 var han i Sri Lanka, da tsunamien i Det Indiske Ocean ramte, som han overlevede, men hans partner Fernando Bengoechea gjorde ikke. I 2014 giftede han sig med indretningsarkitekt Jeremiah Brent, og de blev et af de første par af samme køn, der var stærkt omtalt i annoncer for forskellige magasiner såsom "InStyle". De har en datter født via surrogatmoderskab og bor nu i West Hollywood, Californien. Ikke overraskende har deres lejlighed også været omtalt i publikationer som "Architectural Digest".

Anbefalede: