Indholdsfortegnelse:

Glen Davis nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Glen Davis nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Glen Davis nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Glen Davis nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Glen Big Baby Davis Fights Random Guy Almost Gets Dropped Before Friends Break Up new 2024, April
Anonim

Glen Davis "Big Baby" nettoværdi er $12 millioner

Glen Davis "Big Baby" Wiki-biografi

Ronald Glen Davis, med tilnavnet Big Baby, blev født den 1. januar 1986 i Baton Rouge, Louisiana USA, af Donald Robertson og Tonya Davis. Han er en professionel basketballspiller, bedst kendt som en power forward for Boston Celtics, Orlando Magic og Los Angeles Clippers fra National Basketball Association(NBA).

Så hvor rig er Glen Davis lige nu? Ifølge kilder i midten af 2016 har Glen akkumuleret en nettoværdi på over 12 millioner dollars. Hans rigdom er blevet etableret i løbet af hans basketballkarriere, der begyndte i 2007.

Glen Davis nettoværdi $12 millioner

Davis voksede op i Baton Rouge sammen med sine to søskende, hvor han gik på University Laboratory High School. Da han blev immatrikuleret, meldte han sig ind på Louisiana State University og sluttede sig til skolens basketballhold, LSU Tigers. Mens han var hos Tigers, blev Davis kåret til Årets SEC-spiller i 2006 og til All-SEC-førsteholdet. Han førte Tigers til deres første Final Four-optræden siden 1986, med et gennemsnit på en liga, der førte 18,6 point pr. kamp og en bedste liga med 9,7 rebounds pr. kamp.

Da han forlod sin seniorsæson i LSU, kom Davis ind i 2007 NBA Draft, idet han blev valgt som det 35. overordnede valg af Seattle SuperSonics, men blev byttet til Boston Celtics. Da Davis spillede som et power point og lejlighedsvis som back-up center for Celtics, var han på det hold, der vandt NBA-finalen i 2008 i sin rookiesæson. Året efter hjalp han holdet med at besejre Orlando Magic i 2009 Eastern Conference Semifinals. Senere samme år gensignerede Celtics ham til en toårig kontrakt på 6,5 millioner dollars, hvilket øgede hans nettoværdi betydeligt.

Under Eastern Conference Finals 2010 mod Orlando Magic blev Davis skadet af en Magic-spiller, hvilket forårsagede ham en alvorlig hjernerystelse. Selvom han kom sig, da de næste kampe fandt sted, og deltog i Celtics' avancement til 2010 NBA-finalen, blev hans hold besejret i syv kampe.

I 2011 blev Davis byttet til Orlando Magic. Efter at have scoret på dengang karriere-high 31 point i en kamp mod Detroit Pistons i 2012 og registreret en karriere-high 33 point, tre rebounds og tre assists i en kamp mod Philadelphia 76ers i 2013, indvilligede Davis i en kontrakt buyout, og i 2014 skrev han under med Los Angeles Clippers, og underskrev igen til en etårig aftale senere samme år. I 2015 blev han en ubegrænset fri agent.

Davis har for nylig gennemgået en ankeloperation, hvor hans venstre ankelledbånd er blevet repareret og en cyste og knoglesporer fjernet. Operationen har sat ham på sidelinjen i flere måneder fra basketball-relaterede aktiviteter, men spillerens embedsperiode i NBA har gjort det muligt for ham at nå et højt niveau af popularitet blandt fans og at samle betydelig rigdom.

Når det kommer til hans personlige liv, giftede Davis sig med Jenna Gomez i 2013, men to år senere blev parret skilt. Han er i øjeblikket i et forhold med Jasmin Jaye.

Udover sine bemærkelsesværdige basketballevner er Davis også kendt for at smække den berømte Shaquille O'Neal til jorden i en venskabelig brydningskamp i spillernes teenageår.

Anbefalede: