Indholdsfortegnelse:

Jesse Metcalfes nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Jesse Metcalfes nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Jesse Metcalfes nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Jesse Metcalfes nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Jesse Metcalfe & Sarah Lind - Home & Family 2024, Kan
Anonim

Jesse Eden Metcalfes nettoværdi er $12 millioner

Jesse Eden Metcalfes løn er

Image
Image

$1, 4 millioner

Jesse Eden Metcalfe Wiki Biografi

Jesse Eden Metcalfe, født den 9. december 1978 af portugisisk og italiensk (mor) og fransk, engelsk og irsk (far) herkomst, er en amerikansk skuespiller, der blev berømt for sine roller i tv-serierne "Passion" og "Desperate Housewives".

Så hvor meget er Metcalfes nettoværdi? Fra midten af 2016 anslås det af autoritative kilder til at være $12 millioner, erhvervet fra hans år med at optræde i film og på tv siden 1999.

Jesse Metcalfe 12 millioner dollars

Metcalfe er født i Carmel Valley Village, Californien, og er søn af Nancy og Jeff. Den unge hjerteknuser begyndte at spille basketball i sine teenageår, mens han gik på The Williams School i New London, Connecticut. Selvom han havde en kærlighed til sport og musik, besluttede han at studere skuespil på Tisch School of the Arts ved New York University.

I 1999, efter at være blevet accepteret efter en audition til en kommende tv-serie, besluttede Metcalfe at droppe ud af skolen og fokusere på sin karriere. Den nye serie var "Passion", hvor han spillede karakteren Miguel Lopez-Fitzgerald. Den debuterede i 2004 og blev et hit blandt publikum, og selvom serien slyngede Metcalfe til stjernestatus og enormt hjalp hans nettoværdi, besluttede han i 2004 at forlade showet for at udvide sin horisont og forfølge andre muligheder.

Samme år gjorde Metcalfe en gæsteoptræden i den populære serie "Desperate Housewives"; hans præstation som John Rowland, gartneren og hemmelige elsker af Gabrielle Solis spillet af Eva Longoria, blev godt modtaget af fans. På grund af publikums modtagelse besluttede folkene bag showet at gøre ham til en regulær serie, og efterfølgende gjorde showet ham til et kendt navn og øgede hans rigdom meget. I 2009 optrådte han for sidste gang i showet efter fem år.

I 2006 vovede Metcalfe sig ind i film og spillede titelkarakteren til filmen "John Tucker Must Die". Den romantiske teenagekomedie kredsede om hans karakter, der er en kvindebedårer, og hvordan hans tre veninder planlagde at smide ham ned. Feel good-filmen blev et løbsk hit på verdensplan og klarede sig meget godt i billetkontoret. Filmen fremmede kun hans karriere og øgede hans nettoværdi enormt.

Efter denne succes medvirkede Metcalfe også i andre film som "Insanitarium", "The Other End of the Line" og "Beyond a Reasonable Doubt" sammen med premiereskuespilleren Michael Douglas.

I 2011 gik Metcalfe tilbage til tv og blev en del af seriens genindspilning af "Dallas"; han spillede rollen som Christopher Ewing i tre år, indtil showet blev aflyst i 2014. Selvom det sluttede hurtigt, blev Metcalfes præstation godt husket, og det hjalp også med at opretholde hans indkomst.

I dag er Metcalfe stadig aktiv i skuespil med nogle af sine seneste projekter, herunder "Dead Rising: Watchtower", "A Country Wedding" og "God's Not Dead 2". I 2016 blev hans film "Dead Rising: Endgame" udgivet, som gentog hans rolle som Chase Charter.

Med hensyn til Metcalfes personlige liv datede han Nadine Coyle i 2005, medlem af den syngende pigegruppe Girls Aloud, men forholdet sluttede i 2008. I dag dater han angiveligt skuespillerinden Cara Santana, som han har set siden 2009. Perioder i rehabilitering for alkoholisme har ikke altid hjulpet hans karriere eller forhold.

Anbefalede: