Indholdsfortegnelse:

Allison Holker nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Allison Holker nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Allison Holker nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Allison Holker nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Slavik Pustovoytov & Allison Holker - Lyrical Jazz 2024, April
Anonim

Allison Holkers nettoværdi er $2 millioner

Allison Holker Wiki Biografi

Allison Renee Holker blev født den 6. februar 1988 i Minnesota, USA og er danser og skuespillerinde - hun var blandt de otte bedste i tv-dance reality-konkurrencen "So You Think You Can Dance" (2006), og var også set i tv-filmene "High School Musical" og "High School Musical 2" som danser. I 2010 medvirkede hun i "So You Think You Can Dance" igen som All-Star og dansede med deltagerne. Siden 2014 har Holker deltaget i tv-showet "Dancing with the Stars" som professionel danser. Allison har været aktiv i underholdningsindustrien siden 2002.

Hvor meget er nettoværdien af Allison Holker? Det er blevet anslået af autoritative kilder, at den samlede størrelse af hendes rigdom er så meget som $2 millioner, som af de data, der blev præsenteret i slutningen af 2016. Dans er hovedkilden til Holkers nettoværdi.

Allison Holker nettoværdi $2 millioner

Til at begynde med er hun opvokset i Orem, Utah, og blev uddannet på Timpanogos High School, hvorfra hun immatrikulerede i 2006. Fra hun var ni år studerede hun på The Dance Club i Orem med hovedfag i ballet, tap, jazz og moderne dans. I 2002 dansede Holker i både åbnings- og afslutningsceremonien for de olympiske vinterlege i Salt Lake City, Utah. Bagefter deltog hun i en række konkurrencer og blev kåret som Årets National Senior Performer fra Company Dance i 2004, National Senior Outstanding Dancing for New York City Dance Alliance i 2005 og National Senior Dancer of the Year 2007. Alle hjalp til. tilføje til hendes nettoværdi.

Udover at danse i de romantiske musicalkomedie-tv-film "High School Musical" (2006) og "High School Musical 2" (2007) - begge instrueret af Peter Barsocchini - optrådte Allison også i en række reklamer. Mere var hun i top 10 i realitykonkurrencen "So You Think You Can Dance". Danseren var også med i truppen til Louis Van Amstel-showet "Ballroom with a Twist", og optrådte i musikvideoen af Christina Perri "Jar of Hearts". Som backup danser har Holker arbejdet med en række kendte kunstnere, herunder Demi Lovato, Lindsey Stirling blandt mange andre. I 2013 blev Alison Holker nomineret til Primetime Emmy Award for Outstanding Choreography.

Desuden deltog hun som professionel danser i dansekonkurrence-tv-serien "Dancing with the Stars" i midten af 2014, og optrådte i 19., 20., 21. og 23. sæson, og gik glip af den 22. sæson på grund af sin graviditet. Allison dansede med partnere skuespilleren Jonathan Bennett, sangeren og skuespilleren Riker Lynch, sangeren Andy Grammer og en anden sanger Babyface. Da de dansede med Lynch, lykkedes det parret at blive finalisterne og endte på andenpladsen, alt sammen med at hjælpe hendes nettoformue til at stige.

Til sidst, i danserens personlige liv, blev Allison Holker forlovet med Weslie Renae, med hvem hun har en datter født i 2008. I slutningen af 2013 giftede hun sig med danseren Stephen Boss, og de to har en søn født i 2016.

Anbefalede: