Indholdsfortegnelse:

Yadier Molinas nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Yadier Molinas nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Yadier Molinas nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Yadier Molinas nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: How Good Is Yadier Molina, Really? | Baseball Bits 2024, Kan
Anonim

Yadier Molinas nettoværdi er $45 millioner

Yadier Molina Wiki Biografi

Yadier Benjamin Molina, bedre kendt under sit kaldenavn Yadi, blev født den 13. juli 1982 i Bayamón, Puerto Rico, og er en professionel baseballspiller i stillingen som catcher i Major League Baseball (MLB) for St. Louis Cardinals. Hans karriere har været aktiv siden 2004.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Yadier Molina er i slutningen af 2016? Det er blevet anslået af autoritative kilder, at den samlede størrelse af Molinas nettoværdi er så høj som $45 millioner, som er blevet akkumuleret gennem hans succesfulde karriere som professionel baseballspiller.

Yadier Molinas nettoværdi $45 millioner

Yadier Molina er søn af Benjamin Molina, Sr., der var kendt som amatørbaseballspiller og blev valgt ind i Puerto Ricans baseball Hall of Fame i 2002, og Gladys Matta; han er den yngre bror til José og Bengie, som begge også er baseballspillere. Takket være sin far, som lærte dem alle om sport, viste Yadier interesse for baseball fra en alder af fem. Han gik på Maestro Ladíslao Martínez High School i Vega Alta, hvor han spillede i ungdomsligaen, hvorefter han var startfanger for amatørligaholdet Hatillo Tigres, i et hold fyldt med spillere omkring 10 år ældre end ham selv. Snart fangede han MLB-spejdernes opmærksomhed, og selv før udkastet, der ville ændre hans liv, var Molina på prøve hos Cincinnati Reds og imponerede sikkert spejdere og trænere, men alligevel blev han udvalgt til 2000 MLB Draft. af St. Louis Cardinals i fjerde runde.

Yadier tilbragte fire år i de mindre ligaer for at udvikle sine færdigheder yderligere, og fik derefter sin debut i MLB den 3. juni 2004. Fra det tidspunkt blev han en af de bedste spillere i St. Louis Cardinals. Han spillede syv på hinanden følgende All-Star-kampe, fra 2009 til 2015, og han har også vundet Gold Glove Award otte gange, fra 2008 til 2015. Desuden har han fire Platinum Glove Award, som han vandt i 2011, 2012, 2014 og 2015, og vigtigst af alt har han været verdensmester to gange med St. Louis Cardinals, i 2006 og 2011. Hans nettoværdi steg også med Cardinals, da han underskrev en kontrakt til en værdi af 75 millioner dollars i 2012 for en periode på fem år, hvilket også vil give ham yderligere 15 millioner dollars for 2018-sæsonen og helt sikkert øge hans nettoformue yderligere.

I øjeblikket har Molina lavet 108 homeruns og har et batting-gennemsnit på.285, mens hans RBI i øjeblikket står på 703.

Når vi taler om sit personlige liv, har Yadier Molina været gift med Wanda Torres siden 2007, med hvem han har tre børn. Yadier er en velkendt filantrop; han grundlagde velgørenhedsorganisationen Foundation 4, som hjælper børn med kræft. Han tilbringer sin tid fordelt mellem sine boliger i Vega Alta, Puerto Rico og Jupiter, Florida, USA.

Anbefalede: