Indholdsfortegnelse:

Tony Reali nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Tony Reali nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Tony Reali nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Tony Reali nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: The Great Gildersleeve: Gildy's New Car / Leroy Has the Flu / Gildy Needs a Hobby 2024, Kan
Anonim

Tony Realis nettoværdi er $2 millioner

Tony Reali Wiki Biografi

Anthony Joseph Paul Reali blev født den 4. juli 1978 i Staten Island, New York City, USA, af italiensk og amerikansk aner. Han er nok bedst anerkendt for at være ikke kun en sportspersonlighed, men også en tv-vært for ESPN-showet "Around The Horn". Han er også kendt som vært for "Good Morning America". Udover det er han stemmekunstner, der har givet sin stemme i en tv-serie. Hans karriere har været aktiv siden 1997.

Så har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Tony Reali er fra midten af 2016? Det er blevet anslået af autoritative kilder, at den samlede størrelse af Tonys nettoværdi er over $2 millioner, akkumuleret gennem hans succesrige karriere som sportsjournalist og tv-vært. Udover dette har han optrådt i en række andre tv-shows, ligesom han har givet sin stemme i en tv-serie, hvilket også øgede hans formue.

Tony Reali nettoværdi $2 millioner

Tony Reali tilbragte sin barndom i Marlboro Township, New Jersey, hvor han gik på Christian Brothers Academy. Efter studentereksamen i 1996 vendte han tilbage til New York City og meldte sig ind på Fordham University, hvorfra han dimitterede med en BA-grad i kommunikation og historie. Der udførte han sin kærlighed til sportsjournalistik, da han arbejdede som sportscaster for radiostationen WFUV fra 1997 til 2000. Han dækkede fodbold- og basketballkampe såvel som Jets, Giants, Mets og Yankees.

Tonys professionelle karriere begyndte i 2000, da han blev ansat af ESPN som forfatter og researcher til quizshowet "2 Minute Drill", med værten Kenny Mayne. I det følgende år blev han researcher af et andet show, med titlen "Pardon The Interruption", hvor han var "Stat Boy", med opgaven at rette værterne Michael Wilbon og Tony Kornheiser i slutningen af hver episode. Takket være det skabte han sig et navn i sportsbranchen, og kort efter begyndte han at optræde regelmæssigt i radioshowsegmentet "Preview The Interruption". Han arbejdede der fra 2001 til 2014, hvor han konsekvent øgede sin nettoformue. Sideløbende med det arbejdede han som vært for showet "Around The Horn", da han blev ansat i 2004, hvilket også bidrog til hans rigdom.

For at tale yderligere om sin karriere som sportspersonlighed blev Tony i 2014 korrespondent på sociale medier i showet "Good Morning America", hvilket tilføjede meget til hans nettoværdi.

Bortset fra sin succesrige karriere som sportsjournalist prøvede Tony sig selv som stemmeskuespiller og gav sin stemme som en særlig gæstestjerne i et afsnit af den animerede tv-serie "Kick Buttowski: Suburban Daredevil", hvilket også øgede hans nettoværdi.

Når det kommer til at tale om sit personlige liv, har Tony Reali været gift med Afrika-politisk konsulent Samiya Edwards siden 2007, med hvem han har et barn. Når vi taler om hans religion, er det kendt i medierne, at han er katolik. Hans nuværende bolig er i New York City; i sin fritid er Tony meget aktiv på sine officielle Twitter- og Instagram-konti.

Anbefalede: