Indholdsfortegnelse:

Justin Rose nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Justin Rose nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Justin Rose nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Justin Rose nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Lata Mangeshkar Lifestyle 2022, Death, Biography, Husband, Income, House, Cars, Family & Net Worth 2024, April
Anonim

Justin Roses nettoværdi er $16 millioner

Justin Rose Wiki Biografi

Justin Peter Rose blev født den 30. juli 1980 i Johannesburg, Sydafrika, men har engelsk statsborgerskab. Han er en professionel golfspiller, der helst konkurrerer på European Tour, men han har også haft succes på PGA Tour og også Japanese Tour. Det er væsentligt, at han deltog ved de olympiske sommerlege 2016 i Rio, hvor han vandt guldmedaljen. Hans karriere har været aktiv siden 1999.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Justin Rose er i midten af 2016? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Roses nettoværdi er så høj som $16 millioner, tjent gennem hans succesfulde karriere som golfspiller. Hans nettoværdi er også forbedret fra sponsoraftaler, han har underskrevet gennem årene.

Justin Rose nettoværdi $16 millioner

Justin er søn af engelske forældre, som på tidspunktet for sin fødsel boede i Sydafrika. Da han var fem år gammel flyttede de tilbage til England, og ved ankomsten sluttede han sig til Tylney Park Golf Club, som lå tæt på hans hjem i Fleet, Hampshire. Lidt efter lidt forbedrede Justin sig, og da han var 11 år gammel, brød han 70, og tre år senere var han på et plus tre handicap.

I en alder af 17 spillede Justin i sin første Walker Cup (for amatører), og et år senere vandt han sølvmedaljen for den laveste amatørscore, efter at have formået at sætte bolden i hullet fra 50 yards ved 1998 Open Championship på Royal Birkdale. Efter mesterskabet sluttede, blev han professionel og kom med på European Tour.

I sine første par år kæmpede han og opnåede ikke en sejr før 2002, hvor han var den bedste ved Dunhill Championship. Siden da har han vundet yderligere otte trofæer på European Tour, inklusive Victor Chandler British Masters også i 2002, Volvo Masters i 2007, og US Open var hans første store sejr i 2013. Siden da har han vundet UBS Hong Kong Open i 2015, og han var også bedst ved de olympiske lege i 2016, blandt andre sejre, der alle øgede hans nettoformue med stor margin.

Med hensyn til hans succes på PGA Touren kom han med i 2003 og har siden da vundet syv titler; hans debutsejr kom i 2010 ved Memorial Tournament. Siden vandt han yderligere seks trofæer; i 2011 vandt han BMW Championship, og et år senere vandt han WGC-Cadillac Championship. I 2013 var han mester ved US Open og i 2014 i Quicken Loans National. Hans seneste sejr var ved Zurich Classic i New Orleans, da han besejrede Cameron Triangle med et slag, hvilket også øgede hans nettoværdi.

Udover at konkurrere som individuel har Justin været en del af det engelske landshold. Han har vundet to Ryder Cups, først i 2012 og derefter i 2014, og vandt Seve Trophy i 2003 og 2007, hvilket tilføjede et betydeligt beløb til hans nettoværdi.

I 2007 modtog han European Tour Order of Merit-prisen for at være den bedst placerede på pengelisten for det pågældende år.

Med hensyn til hans personlige liv har Justin været gift med Kate Phillips siden 2006; parret har to børn sammen. De har hjem i London og i Orlando, Florida, USA.

Anbefalede: