Indholdsfortegnelse:

Jack Blacks nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Jack Blacks nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Jack Blacks nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Jack Blacks nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Clearing Up The Confusing Kardashian Family Tree 2024, Kan
Anonim

Jack Blacks nettoværdi er $20 millioner

Jack Black Wiki Biografi

Thomas Jacob Black blev født den 28. august 1969 i Santa Monica, Californien USA, i en jødisk familie, og som Jack Black er måske bedst kendt som den førende rocksanger i bandet "Tenacious D", men er også anerkendt for sin roller i komediefilm og som voice-over-skuespiller.

Så hvor rig er Jack Black? I betragtning af hans indkomst fra at være en skuespiller, et stemmetalent, en sanger/musiker og en sangskriver, anslås Jack Blacks nettoværdi af kilder til $40 millioner.

Jack Black nettoværdi $40 millioner

Jack Black gik på Poseidon School, specielt for elever, der havde vanskeligheder i det traditionelle skolesystem, derefter Crosswords School, hvor hans interesse for drama blev tændt. Jack registrerede sig ved UCLA, men droppede hurtigt ud for at følge sin karriere i underholdningsindustrien. Allerede før det, i en alder af 13 og længe før sin musikkarriere, startede Jack sin skuespillerkarriere på tv ved at reklamere for det populære spil "Pitfall!", en meget tidlig start på at opbygge sin nettoværdi.

Jack Black blev først fremtrædende, da han optrådte på scenen i Tim Robbins' produktion af "Carnage" på Edinburgh Fringe Festival i 1989. Jack optrådte derefter i shows som "Mr. Show", "Life Goes On", og efterfølgende i shows med større roller, hvilket fører til en større nettoformue: "Northern Exposure", "Picket Fences" og "The X-Files".

Jack begyndte at fokusere på filmroller og optrådte først i en birolle i en række Hollywood-film såsom "Enemy of the State", "Mars Attacks!", "The Fan", "Waterworld", "Judge Dredd" og "Airborne”. Udover seriøse roller, som gav ham succes, herunder "King Kong" (2005) og "Nacho Libre" (2006), optrådte Black også i film som "Demolition Man" (1993), "The Cable Guy" (1996), "Jesus 'Søn' (1999). Jack Black ydede et stort bidrag til sin nuværende nettoformue ved at blive betalt $1 million for filmen "Saving Silverman" (2001) og $2 millioner for filmen "Shallow Hal" (2001). I 2002 blev Jack betalt 2 millioner dollars for sin rolle i filmen "Orange County".

Det vigtigste er, at Jack Black medvirkede i "High Fidelity" (2000), som var Stephen Frears' populære tilpasning af Nick Hornbys roman af samme navn. Black er også en stjerne i "Shallow Hal" (2001), "Tropic Thunder" (2008), "Bernie" (2011) og "School of Rock" (2003), som gav ham en nominering for bedste mandlige hovedrolle ved Golden Globes, og har medvirket som stemmeskuespiller i den populære animationsfilm "Kung Fu Panda" (2008).

Jack Black er også medlem af en komediegruppe ved navn "Frat Pack", som har optrådt i flere Hollywood-film og også blev nomineret til en Golden Globe Award. Lønfordele fra disse aktiviteter har helt sikkert tilføjet Jack Blacks nettoværdi.

Derudover var Jack Black en deltager i "Who Wants to be a Millionaire" i 2001 og vandt $125.000 førstepræmien. I 2008 var Jack vært for Spike Video Games Awards, og har også været vært for Nickleodeon Acceptable TV-show, I mellemtiden grundlagde Black i 1994 en parallel karriere sammen med komikeren Kyle Gass, da de dannede bandet "Tenacious D". Jack beskriver "Tenacious D" som "et Smothers Brothers for the Dungeons and Dragons misfit set." Dette populære band udgav sit eget album, producerede en film og adskillige tv-serier, som alle gavnede Jack Blacks nettoformue betydeligt.

I Jack Blacks personlige liv giftede han sig og cellisten Tanya Haden i Big Sur, Californien i marts 2006, og parret har nu to børn, som på trods af en erklæret ateist selv, Jack har besluttet vil blive opdraget i den jødiske tro.

Anbefalede: