Indholdsfortegnelse:

Peter Reckells nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Peter Reckells nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Peter Reckells nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Peter Reckells nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

Peter Paul Recells nettoværdi er $3 millioner

Peter Paul Recell Wiki Biografi

Peter Paul Recell, født den 7. maj 1955, er en amerikansk teater-, tv- og filmskuespiller, nok bedst kendt for at spille karakteren Bo Brady i tv-serien "Days of Our Lives".

Så hvor meget er Reckells nettoværdi? Fra begyndelsen af 2016 er det rapporteret af kilder til at være $3 millioner, hovedsagelig tjent fra hans lange karriere som skuespiller.

Peter Reckells nettoværdi $3 millioner dollars

Født i Elkhart, Indiana, USA, men opvokset i Michigan, kom Recell fra en stor familie på seks børn. Hans kærlighed til skuespil startede i gymnasietiden, hvor han deltog aktivt i forskellige skoleteateropsætninger. Derefter dimitterede han fra det berømte Boston Conservatory, med en bachelor i kunst i teater, med et bifag i musik og dans. I løbet af sine studieår arbejdede han som sanger/tjener for at støtte sin uddannelse, og flyttede derefter til New York for at forfølge sine drømme i teatret.

Reckells mål med at optræde på scenen gik i opfyldelse, og optrådte i forskellige produktioner som "The Fantasticks", "Jesus Christ Superstar", "Love Letters" og "Guys and Dolls" for at nævne nogle få. Hans navn i teaterverdenen skabte en brummer, og det hjalp også på hans nettoformue. I 1980 besluttede han at gå over til tv og fik sit første projekt i "As the World Turns", hvor han spillede rollen som Eric Hollister. Selvom Recell kun blev i showet i to sæsoner, åbnede det en ny dør i hans karriere.

I 1983 steg Reckells karriere til nye højder, da han blev castet til at være en del af tv-dramaserien "Days of Our Lives", hvor han spillede karakteren Bo Brady, antiheltens førende mand, som blev karakterens kærlighedsinteresse. Hope, spillet af skuespilleren Kristian Alfonso. De to blev et af deres tids mest elskede par på skærmen og fik en enorm tilhængerskare blandt fans. Showet gjorde Recell til et kendt navn og forbedrede hans nettoværdi enormt.

Reckell forlod midlertidigt showet i 1987 for at forfølge andre muligheder, vendte tilbage til sine teaterrødder og spillede hovedrollen i "Deathtrap", og vendte derefter tilbage til fjernsynet, denne gang i en prime-time-serie med Johnny Rourkes karakter i "Knots Landing".

Reckell optrådte igen i "Days of Our Lives" i 1990 og har været tændt og slukket i showet siden da, fra 1990 til 1992, fra 1995 til 2012, og for nylig i sit 50-års jubilæum i 2015. Reckell har også optrådt i forskellige andre tv-shows, herunder "Baywatch", "Women of the House" og "Sheena" for at nævne nogle få. Han har også medvirket i film, herunder "Broken Bridges" og "Street Dreams". Hans forskellige projekter har også været med til at øge hans rigdom.

I forhold til sit personlige liv blev Reckell gift med Dale Kristien i 1987, men foreningen endte med skilsmisse i 1991. I 1998 knyttede han knude på endnu en gang, denne gang til sangerinden Kelly Moneymaker, og de to er stadig sammen med datteren Loden Sloan.

Anbefalede: