Indholdsfortegnelse:

Bryan Lourds nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Bryan Lourds nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Bryan Lourds nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Bryan Lourds nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

Bryan Lourds nettoværdi er $35 millioner

Bryan Lourd Wiki Biografi

Bryan William Lourd blev født den 5thnovember 1960, i New Iberia, Louisiana, USA, og er kendt som en amerikansk talentagent og direktør for Creative Artists Agency (CAA), der administrerer nogle af de største Hollywood-navne og på den måde samler sin nettoværdi.. Han har været aktiv i erhvervslivet siden 1983.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Bryan Lourd er? Kilder anslår, at Bryans nettoværdi er $35 millioner i slutningen af 2015, hvor hovedkilden til dette beløb naturligvis er hans karriere som talentagent. Han er også anerkendt som direktør for InterActiveCorp (IAC), en internetmedievirksomhed, og dette er en anden kilde til hans rigdom.

Bryan Lourds nettoværdi $35 millioner

Bryan Lourd blev opdraget i Louisiana af faderen Harvey H. Lourd, Jr. og moderen Sherion Lourd. Han gik på New Iberia Senior High School, viste interesse og talent for skuespil, så mens han gik i skole optrådte han i hovedrollerne i adskillige musicals. I 1982 dimitterede han med en grad fra University of Southern California, USC Annenberg School for Communication, Journalism and International Relations.

Lourd begyndte sin karriere og begyndte at tjene penge i 1983, da han blev en side på CBS Studios. Senere slutter han sig til William Morris Agency (WMA) og er på vej op til talentagent. I 1988 skiftede han til Creative Artists Agency (CAA), et amerikansk talent-, underholdnings- og sportsbureau, baseret i Los Angeles og med kontorer i New York City, Chicago, London, Nashville, Stockholm, München, Mumbai og Beijing. I 1995 blev han sammen med sine partnere den nye ejer og begyndte at arbejde i stillingen som administrerende direktør og præsident for dette talentbureau, som repræsenterer en række af de mest succesrige fagfolk, der arbejder inden for film, tv, musik, sport, teater, videospil, design og internettet. Ifølge dette repræsenterer Lourd nu en imponerende liste over verdens mest populære skuespillere, skuespillerinder og producere, såsom George Clooney, Sean Penn, Helen Hunt, Tom Ford, Matthew McConaughey, Scarlett Johansson, Spike Jonze, Juliette Binoche, Reese Witherspoon, Aaron Eckhart, Marisa Tomei, Darren Aronofsky, Ethan Hawke, Dustin Lance Black, Oliver Stone, Alejandro González Iñárritu, Joel Schumacher, Lynda Obst, Mike Nichols, Todd Field, Betty Thomas, Robert Luketic, hvis succes samlet set har akkumuleret sin nettoværdi.

Siden april 2005 har Bryan Lourd været uafhængig direktør og medlem af revisionsudvalget for InterActiveCorp (IAC), et amerikansk onlinemedie med hovedkvarter i New York City. På det seneste fik dette firma en af de mest populære online datingsider kaldet "OKCupid". Udover det ejer dette firma andre populære websteder, såsom The Home Shopping Network, The USA Network, Ask, Excite, Dictionary blandt andre. Alle bidrager til Bryans nettoværdi.

Mens Writers Guild of America var i strejke i 2007 og 2008, arbejdede han som mægler mellem de to sider; på den ene side var præsidenten for Writers Guild Of America Patric Verrone og David Young, der fungerede som deres juridiske rådgiver, og på den anden side var Peter Chernin, en filmdirektør og Bob Iger, formanden og administrerende direktør for The Walt Disney Company.

I 2014 blev han hædret ved en galla i New York City, hvor mange entertainere optrådte til hans ære.

Bryan er også blevet anerkendt for sine filantropiske og offentlige tjenester. Han har været i bestyrelsen for Los Angeles County Museum of Arts siden 2011 og er også i bestyrelsen for Lincoln Center for Performing Arts i New York City. Ydermere har Bryan også fungeret som medlem af John F. Kennedy Center For The Performing Arts siden 2013, hvor han blev udnævnt af præsident Barack Obama.

Med hensyn til sit personlige liv var Bryan partner med prinsesse Leia af Star Wars-skuespillerinden, Carrie Fisher (1991-94), med hvem han har en datter. Bryan er for nylig kommet ud som biseksuel og er i øjeblikket i et forhold med Bruce Bozzi, som er ejer af restaurantkæden ved navn "The Plam". Parret bor i øjeblikket i deres hus i Beverly Hills, Californien, men de ejer også en penthouselejlighed i West Village, et område på Manhattan, New York City.

Anbefalede: