Indholdsfortegnelse:

Jesse Heimans nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Jesse Heimans nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Jesse Heimans nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Jesse Heimans nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

Jesse Heimans nettoværdi er $500.000

Jesse Heiman Wiki Biografi

Jesse Franklin Heiman blev født den 23. maj 1978 i Boston, USA. Som barn flyttede Jesse til Austin, Texas i 1989. Der gik han på West Ridge Middle School, og efter at have skiftet sted - Westlake High School. Efter skole studerede den fremtidige skuespiller ved Texas State University og i maj 2000 dimitterede han med en Bachelor of Arts i engelsk. Så var hans første beslutning som voksen efter studierne straks at flytte til Los Angeles. Jesse Heiman begyndte kun sin skuespillerkarriere som baggrundsstatist og fik ingen seriøse roller. Han begyndte derefter at spille i forskellige reklamer og musikvideoer, som senere blev vist på tv.

Jesse Heimans nettoværdi $500.000

Jesse er en af de skuespillere, som folk genkender, men som ikke kan sige, hvor de så ham og hvornår. Normalt legede han tilskuere, drenge på en restaurant, klassestuderende, børn til fest eller ubetydelige kontorarbejdere. Han medvirkede i mere end 100 film, men første gang han fik en talerolle var i tv-showet "Maybe It's Me", hvor han spillede Elliot i afsnit 5. Senere optrådte han i meget små roller i mange forskellige tv-shows - Jesse kan være bemærket i "Spider-Man", "Glee", "Old School", "American Pie 2", "The Social Network", "Transformers: Dark of the Moon" og "Entourage". Jesse Heimans udseende førte ham til normalt at lege nørder, yngre børn og nørder. Han kom først til national opmærksomhed efter "GoDaddy Super Bowl"-reklamen i 2013, hvor han kyssede supermodellen Bar Refaeli, mens han spillede "den smarte side" Walter.

Selvom Jesse indtil i dag aldrig har spillet nogen seriøs rolle, er han stadig kendt som en af de største "ekstra" skuespillere i USAs film- og tv-historie. Jesse har bevist sit skuespillertalent ved at spille i akavede situationer og være ekstremt sjov for publikum. På trods af hans roller i film varer normalt kun et par sekunder eller endda mindre end det, har Jesse anslået en nettoværdi på $500.000, og den ser ud til at vokse endnu mere. Og hvis dette beløb måske ikke ser så enormt ud sammenlignet med nogle andre Hollywood-stjerner og deres millioner, er Jesse helt sikkert blevet en af de største og rigeste baggrundsstatistskuespillere. På trods af at han allerede er 36 år gammel, spiller Jesse stadig de unges roller perfekt på grund af hans ungdommelige og muntre udseende. Sidste gang optrådte han på tv som Ethan fra "Criminal Minds" i sæson 9, afsnit 12 ("The Black Queen").

I dag bor Jesse i Redondo Beach, Californien, USA og fortsætter med at tjene penge på umærkelige roller. Jesse kaldes en af de største baggrundsskuespillere takket være hans evne til at få folk til at grine og føle sig bedre efter kun de tre sekunder, der vises på skærmen. For nogle kan Heimans hovedstad virke for stor til en sideskuespiller, men Jesse spiller normalt små roller i film, der har stor succes. Så der er ikke lidt underligt, hvorfor denne muntre og humoristiske skuespiller kunne blive, hvis ikke en, hvis ikke den rigeste skuespillere i USA, så absolut en af de rigeste mennesker i hans branche.

Anbefalede: