Indholdsfortegnelse:

Ron Jaworskis nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Ron Jaworskis nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Ron Jaworskis nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Ron Jaworskis nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllupsvideo - Udendørs bryllup på Næsbyholm Slot 2024, Kan
Anonim

Ronald Vincent Jaworskis nettoværdi er $3 millioner

Ronald Vincent Jaworski Wiki Biografi

Ronald Vincent Jaworski blev født den 23. marts 1951 i Lackawanna, New York State USA, og er en tidligere professionel amerikansk fodbold quarterback, bedst kendt fra at have spillet for Los Angeles Rams (1973-1976), Philadelphia Eagles (1977-1986)), Miami Dolphins (1987-1988) og Kansas City Chiefs (1989). Jaworskis fodboldfærdigheder øgede hans nettoværdi markant. Hans karriere startede i 1973 og sluttede i 1989.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Ron Jaworski er fra midten af 2016? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Jaworskis nettoværdi er så høj som 3 millioner dollars, et beløb tjent stort set gennem hans succesfulde karriere i NFL. Ud over at være quarterback i 17 år er Jaworski i øjeblikket NFL-analytiker for ESPN og er administrerende direktør for Ron Jaworski Golf Management, Inc., som også har forbedret hans rigdom.

Ron Jaworskis nettoværdi $3 millioner

Ron Jaworski voksede op i Lackawanna, og selvom han var en tresportsstjerne i gymnasiet, afviste han muligheden for at underskrive en professionel baseballkontrakt med St. Louis Cardinals, og meldte sig i stedet ind på Youngstown State University. I løbet af sine college dage var Jaworski en exceptionel quarterback og blev valgt til Senior Bowl.

Los Angeles Rams valgte ham i anden runde af 1973 NFL Draft, men brugte ham mest som den tredje quarterback bag John Hadl og James Harris, dog med rimelig spilletid, mens de var skadet i 1975-sæsonen. Han mistede dog sit startjob til Pat Haden i 1976 og blev byttet til Philadelphia Eagles i 1977 i bytte for All-Pro tight-end Charlie Young. Jaworski var startende quarterback i sin første sæson med Eagles og tog dem til slutspillet i 1978 og 1979.

I 1980 førte Jaworski Eagles til en rekord i normal sæson på 11-1, idet de vandt NFC Eastern Division for første gang, men de tabte til sidst til Oakland Raiders i Super Bowl XV. Det var den bedste sæson i hans karriere, og han blev valgt til sin eneste Pro Bowl. Jaworski blev i Philadelphia de næste seks år, men uden nævneværdige resultater, og i 1987 frigav Eagles ham med rekorden på 69 sejre, 67 nederlag og uafgjort.

Jaworski underskrev en kontrakt med Miami Dolphins i 1987, hvilket øgede hans nettoværdi yderligere, men var kun en backup til Hall of Famer quarterback Dan Marino, og så ingen spilletid den sæson. Han havde kun begrænset spilletid næste år, så han skiftede til Kansas City Chiefs i 1989, hvorefter han trak sig tilbage i slutningen af sæsonen. I løbet af sine 17 sæsoner i NFL registrerede Jaworski 179 touchdown-afleveringer og 164 interceptions, han kastede i 28.190 yards og havde 72,8 passerer rating. Han er blevet optaget i Philadelphia Eagles Hall of Fame.

Efter sin NFL-karriere vendte Jaworski sig til forretning, hvilket også gavnede hans nettoformue. I øjeblikket er han medejer af Philadelphia Soul of the Arena Football League. Han ejer også Valleybrook Country Club i Blackwood og Running Deer Golf Club, begge i New Jersey.

Jaworski startede sin udsendelseskarriere hos ESPN i 2006 og fungerede som kommentator for Monday Night Football fra 2007 til 2012, hvor netværket besluttede kun at beholde Jon Gruden og Mike Tirico i standen, men han forblev hos ESPN som analytiker. Jaworski udgav også bogen "The Games That Changed the Game" i 2010.

Med hensyn til hans personlige liv er Ron Jaworski gift med Liz; parret har tre børn sammen og bor i øjeblikket i Voorhees Township, New Jersey.

Anbefalede: