Indholdsfortegnelse:

Chanté Moores nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Chanté Moores nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Chanté Moores nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Chanté Moores nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

Chanté Torrane Moores nettoværdi er $1,5 millioner

Chanté Torrane Moore Wiki Biografi

Chanté Torrane Moore, en datter af Virginia og Larry Moore, blev født den 17. februar 1967 i San Francisco, Californien, USA. Chanté er nu en velkendt R&B- og jazzsangerinde, sangskriver og endelig skuespillerinde. Hendes første vigtige skridt ind i en sangkarriere fandt sted, da hun blev baggrundssanger for den verdensberømte Toni Braxton. I sin samlede karriere har Chanté formået ikke kun at blive en prisvindende kunstner, men også ret velhavende.

Så hvor rig er Chanté Moore? Chantes nettoformue er for nylig blevet estimeret til at nå 1,5 millioner dollars, hvor hendes rigdom hovedsageligt er blevet akkumuleret fra optagelser.

Chanté Moores nettoværdi 1,5 millioner dollars

Med sin far som kirkeminister voksede Chante Moore op i et intenst religiøst, men også musikalsk miljø, som faktisk påvirkede hendes karrierebeslutninger. Hun er det yngste barn i familien, der har en ældre bror Kelvin og søsteren La Tendre. Chanté begyndte at synge i kirken i sin tidlige barndom og besluttede sig for at arbejde i musikindustrien, mens hun stadig gik i gymnasiet. I mellemtiden var Chanté også koncentreret om modellering, deltog i forskellige skønhedsshows og så frem til at opbygge sin karriere som sangerinde. Louil Silas, direktør for MCA Records, lagde mærke til hende, da hun var 22. Dette var gennembrudsøjeblikket for Chanté, da hun debuterede med sit album kaldet Precious i 1992, som ikke kun vandt guld, men også kom til top 20 på gospelhitlisterne i USA.

I løbet af sin sangkarriere har Chanté med succes arbejdet på og udgivet i alt otte albums, hvor det sidste dukkede op i 2013, som blev kåret som "bedste uafhængige R&B-udgivelse" samme år. Blandt hendes mest berømte optagelser kan vi finde Love's Taken Over, Chante's Got a Man og Straight Up. Moore er også den stolte vinder af otte priser og nomineringer, hvor den første blev taget tidligt i 1992. At konkurrere med Mariah Carey og Whitney Houston om årets single i Soul Train Music Award-nomineringen er lige så imponerende, som det lyder. For ikke at nævne, at Moore to gange er blevet nomineret til en Grammy. At være så dedikeret til sangindustrien har bestemt givet pote for Chanté, da hun i løbet af sin karriere hovedsageligt har akkumuleret sine indtægter fra sin sang, som det fremgår af hendes nuværende nettoformue.

Chanté Moores personlige liv har altid været et mål for sladder. Hun har været gift to gange, og begge ægteskaber har bragt højdepunkter i hendes sangkarriere. Mens hun var gift med sin første mand, Kadeem Hardison (1997-2000), udgav Chanté en af sine mest succesrige sange kaldet "Chante's Got a Man". Hun annoncerede sit fjerde album Exposed i 2000, lige efter sin skilsmisse fra Kadeem. I år 2002 giftede Chanté sig med den amerikanske R&B-sanger Kenny Lattimore, endnu et slag for hendes karriere. Albummet "Things that Lovers Do", som blev indspillet og udgivet af det berømte par, endte med at tælle mere end en million solgte eksemplarer. Denne succes forhindrede dog ikke parret i at blive skilt senere i 2011. Chanté Moore har to børn, en datter og en søn, henholdsvis en fra hvert ægteskab.

Anbefalede: