Indholdsfortegnelse:

Harvey Grants nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Harvey Grants nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Harvey Grants nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Harvey Grants nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, April
Anonim

Harvey Grants nettoværdi er $8 millioner

Harvey Grant Wiki Biografi

Harvey Grant blev født den 4. juli 1965 i Augusta, Georgia, USA, og er en tidligere professionel basketballspiller, der spillede i NBA fra 1988 til 1999; da han var 2,03 meter i højden, spillede han i positionen som power forward.

Hvor meget er nettoværdien af Harvey Grant? Det er blevet anslået af autoritative kilder, at den samlede størrelse af hans rigdom er så meget som $8 millioner, som af de data, der blev præsenteret i midten af 2016. Sport er hovedkilden til hans nettoværdi.

Harvey Grants nettoværdi på $8 millioner

Til at begynde med spillede han basketball og studerede på Hancock Central high school i Sparta, Georgia; han immatrikulerede til Clemson University. Han spillede en sæson med Tigers, der repræsenterede Clemson University, hvor han kun havde i gennemsnit 5,1 point og 4,5 rebounds per kamp. Som et resultat skiftede han til junior college of Independence. Derefter blev han fisket af Sooners fra University Oklahoma, som derefter spillede to sæsoner med et gennemsnit på 15,2 point og 8,2 rebounds.

Med hensyn til sin professionelle karriere blev Harvey Grant valgt som nummer 12 i 1. runde af NBA Draft 1988 af Washington Bullets og var en del af dette hold indtil 1993. Først blev han henvist til bænken, men han lavede en kvalitativ spring efter to sæsoner, i 1990 – 1991, hvor han blev startmedlem og forbedrede sin statistik til 18,2 point og 7,2 rebounds pr. kamp. Desuden blev Grant finalist i afstemningen om, at spilleren skulle vinde titlen for de største fremskridt i NBA, men tabte til sidst til Scott Skiles. Efter yderligere to sæsoner blev spilleren byttet til Portland Trail Blazers i bytte for Kevin Duckworth (i 1993). Men hans præstation i det nye hold var ikke så god som i det forrige, med et gennemsnit på 10,4 point og 4,6 rebounds i sin første sæson i Oregon. De næste to sæsoner faldt hans statistik til 9,1 og 9,3, og så i 1996 – 1997 vendte Grant tilbage til Bullets sammen med Rod Strickland i bytte for Rasheed Wallace og Mitchell Butler. Hans bidrag til holdet var dårligt i hans første sæson, og endnu værre i den næste, hvor han kun formåede at få et gennemsnit på 2,6 point og 2,6 rebounds per kamp. Året efter blev Harvey Grant byttet til Orlando Magic med Anthony Parker i bytte for Billy Owens, men han blev skåret og skrev under som en gratis agent med Philadelphia 76ers. I 1999 annoncerede han sin pensionering fra den professionelle sport. Samlet set var hans karrieregennemsnit 9,9 point og 4,4 rebounds per kamp.

Endelig, i basketballspillerens personlige liv, er han gift med Karen Mitchel. Han har fire sønner fra sit tidligere ægteskab og en datter sammen med sin kone Karen. Hans søn Jerai har spillet basketball i forskellige ligaer i Europa, Israel og Australien. Den anden søn, Jerian, er i øjeblikket medlem af New York Knicks i NBA. Den tredje søn, Jerami, er medlem af Philadelphia 76ers i NBA. Grant har også et barnebarn.

Anbefalede: