Indholdsfortegnelse:

Elena Delle Donne Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Elena Delle Donne Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Elena Delle Donne Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Elena Delle Donne Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Elena Della Donne, Settled in Chicago 2024, Kan
Anonim

Elena Delle Donnes nettoværdi er $400.000

Elena Delle Donne Wiki Biografi

Elena Delle Donne blev født den 5. september 1989 i Wilmington, Delaware, USA, og er en professionel basketballspiller, i positionerne som guard eller forward, der spiller for holdet i Chicago Sky Active i WNBA-ligaen siden 2013.

Hvor rig er den professionelle basketballspiller? Autoritative kilder anslår, at den samlede størrelse af Elena Delle Donnes nettoformue er over $400.000, ifølge de data, der blev præsenteret i midten af 2016.

Elena Delle Donne nettoværdi $400.000

Til at begynde med opnåede Delle Donne national anerkendelse som spiller i gymnasiet, og førte Ursuline Academy i Wilmington (Delaware) til deres tredje statsmesterskab i træk. Hun blev en McDonald's All-American, mens hun også spillede i volleyballholdet, som vandt mesterskabet i gymnasier og IAWD-staten.

Med sådan en succesfuld gymnasiekarriere modtog Delle Donne et basketballstipendium fra University of Connecticut. Hun forlod dog holdet af personlige årsager i 2008, men samtidig meddelte Elena, at hun ville tilmelde sig University of Delaware og ville slutte sig til volleyballholdet uden et stipendium. Hendes hold sluttede med en rekord på 19-16, de vandt konferenceturneringen og opnåede en plads i turneringen i NCAA, men tabte til Oregon i første runde. I sommeren 2009 vendte Delle Donne tilbage til basketball og sluttede sig til holdet af Fightin 'Blue Hens of Delaware, og for sin fremragende præstation det år vandt prisen Årets Spiller og Årets Rookie. På sit andet år blev Elena diagnosticeret med borreliose og kunne ikke spille næsten en halv sæson. Hun kæmpede hårdt resten af tiden og hjalp holdet med at nå konferencefinalen.

I 2011 blev Delle Donne udvalgt til at slutte sig til kvindernes basketballhold, der repræsenterede USA i college-kampe afholdt i Shenzhen, Kina. Delle Donne førte holdet til guldmedaljen med en perfekt rekord på i gennemsnit 15,7 point, 8,5 rebounds og 3,0 assists. I sit tredje år i Delaware var hun nationens topscorer og afsluttede sæsonen med et gennemsnit på 28,1 point pr. kamp. I sæsonen 2012-2013 fortsatte Delle Donne med at kæmpe med borreliose, tabte flere kampe på grund af dette, men hun var i stand til at være førende i point og rebounds i denne sæson. I efteråret 2012 opnåede Elena sin grad i Human Services fra University of Delaware.

For talentet vist på college blev hendes navn blandet som et af de tre bedste valg til WNBA-draften i 2013, og det viste sig, da Delle Donne blev valgt som nummer to i første runde af teamet fra Chicago Sky. Delle Donne opnåede efterfølgende nok popularitet i sit rookie-år i WNBA, til at hun blev stemt til at deltage i WNBA All-Star Game 2013, den første rookie i ligaens historie, men desværre gik hun glip af denne kamp på grund af en skade. Hun blev også kåret som årets Rookie WNBA. Hendes nettoværdi steg støt.

Hun blev WNBA All-Star tre år i træk 2013, 2014 og 2015. Desuden blev hun udnævnt til All-WNBA First Team og MVP i 2015. Apropos sin internationale karriere blev hun udvalgt til at spille ved verdensmesterskabet 2014, men hun savnede også dette på grund af en rygskade. Forhåbentlig vil skaderne ikke ødelægge hendes planer om at lede det amerikanske hold ved sommer-OL i Rio de Janeiro, Brasilien i 2016.

Endelig, i basketballspilleren Delle Donnes personlige liv, er hun stadig single.

Anbefalede: