Indholdsfortegnelse:

Dennis Edwards nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Dennis Edwards nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Dennis Edwards nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Dennis Edwards nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Eddie Kendricks, David Ruffin, Dennis Edwards & Nate Evans - Live at the BBC 2024, Kan
Anonim

Dennis Edwards nettoværdi er $5 millioner

Dennis Edwards Wiki Biografi

Dennis Edwards blev født den 3. februar 1943 i Fairfield, Alabama, USA, og er en musiker-shas-inger, sandsynligvis stadig bedst kendt som hovedvokal i gruppen The Temptations fra 1968 til 1989, og i øjeblikket er han sanger af gruppen The Temptations Review med Dennis Edwards. Dennis tjente de fleste af sine penge takket være sine vokale færdigheder. Hans karriere har været aktiv siden 1961.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Dennis Edwards er i midten af 2016? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Dennis Edwards' nettoværdi er så høj som 5 millioner dollars, et beløb tjent gennem hans succesfulde karriere som sanger. Ud over at være en del af en meget populær gruppe, har Edwards også haft en solokarriere, som forbedrede hans rigdom.

Dennis Edwards nettoværdi $5 millioner

Dennis Edwards var en søn af pastor Dennis Edwards Sr. og begyndte at synge fra en tidlig alder i sin fars kirke. Hans familie forlod syden og flyttede til Detroit, Michigan, da Dennis var ti år gammel, og han fortsatte med at synge i kirken, som var præst af sin far, og blev til sidst korleder. Edwards sluttede sig til gruppen The Mighty Clouds of Joy, da han var teenager, og i 1961 dannede han sit jazz/soul-band kaldet Dennis Edwards and the Fireballs. Samme år indspillede Dennis sin debutsingle "I Didn't Have to (But I Did)" for det Detroit-baserede label International Soulville Records.

Efter at være vendt tilbage fra sin tid i hæren, tog Edwards en audition for Motown Records i 1966, og senere samme år blev han valgt til at erstatte forsangeren i The Contours. The Contours spillede som åbningsakten i adskillige The Temptations-koncerter, og Eddie Kendricks og Otis Williams lagde mærke til Edwards' sangkvalitet og henvendte sig til ham i 1967. The Temptations fyrede deres forsanger David Ruffin i 1968 og hyrede i stedet Edwards og Ruffin, som var en god ven med Dennis, var den første til at informere ham om, at han ville være afløseren.

Ruffin forsøgte dog at tage sin plads tilbage og styrtede ned på Edwards' debut med gruppen i Valley Forge, Pennsylvania. The Temptations besluttede at give Ruffin en ny chance, men efter at han ikke havde været med til deres næste koncert, genansatte de Edwards. Dennis førte bandet gennem deres funk-, psykedeliske og disco-perioder med hits som "Cloud Nine" (1968), "Ball of Confusion (That's What the World is Today" (1970), "Papa Was a Rollin' Stone" (1972)), og "Shakey Ground" (1975), hvis salg tilføjede meget til hans nettoværdi.

I 1977 blev Edwards fyret fra gruppen efter deres afgang til Atlantic Records, og han forsøgte at starte en solokarriere, men det lykkedes ikke, så Dennis sluttede sig til The Temptations igen i 1980 og blev der indtil 1984, hvor han blev fyret igen, men efter at have øget sit nettoformue i det tidsrum. Hans tredje ophold med gruppen varede fra 1987 til 1989.

Edwards var dog vedholdende med solokarrieren, så i 1984 udgav Motown sit "Don't Look Any Further"-album, og singlen af samme navn nåede nr. 2 på R&B-hitlisterne, mens sangene "(You're My) Aphrodisiac" og "Just Like You" var også ret populære, hvilket tilføjede en betydelig mængde til hans nettoværdi. Hans andet album "Coolin' Out" var ikke så vellykket som det første, men nåede stadig top 30 på listen. I 1989 blev Dennis Edwards optaget i Rock 'n' Roll Hall of Fame sammen med The Temptations.

Med hensyn til sit personlige liv blev Dennis Edwards gift med Ruth Pointer i 1977, men det varede ikke længe, og de blev skilt kort efter. Dennis og Ruth har en datter, Issa Pointer, som sammen med sin mor blev medlemmer af The Pointer Sisters, men rygterne siger, at hun ikke er Dennis' eneste barn.

Anbefalede: