Indholdsfortegnelse:

Avery Johnsons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Avery Johnsons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Avery Johnsons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Avery Johnsons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

Avery Johnsons nettoværdi er $20 millioner

Avery Johnson Wiki Biografi

Avery Johnson blev født den 25. marts 1965 i New Orleans, Louisiana USA, og er en pensioneret professionel basketballspiller, som tilbragte sin karriere i NBA med at spille for seks forskellige hold, herunder Seattle SuperSonics, Houston Texans, Denver Nuggets, San Antonio Spurs, blandt andre. Hans karriere var aktiv fra 1988 til 2004, hvorefter han startede sin trænerkarriere, og er i øjeblikket cheftræner for Alabama Crimson Tide herrebaskethold.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Avery Johnson er i midten af 2016? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Averys nettoværdi er så høj som 20 millioner dollars, et beløb han har erhvervet gennem sin succesrige karriere inden for sport, først som spiller og derefter som basketballtræner.

Avery Johnsons nettoværdi 20 millioner dollars

Avery begyndte at spille basketball og blev forelsket i spillet på St. Augustine High School; i sin sidste sæson var han den bedste spiller, og hjalp holdet til en sæson uden tab, 35-0. Efter gymnasiet meldte han sig ind på New Mexico Junior College, hvorefter han tilbragte et år på Cameron University i Lawton, Oklahoma, før han skiftede til Southern University i Baton Rouge, Louisiana. I sin sidste sæson på college havde han i gennemsnit double double med 11,4 point og 13,3 assists per kamp, hvilket var rekord for NCAA Division 1. Efter endt uddannelse kom han ind i 1988 NBA Draft, men blev ikke valgt.

Han tilbragte derefter en sommer med at spille for Palm Beach Stingrays i United States Basketball League (USBL), og blev derefter underskrevet af Seattle SuperSonics og blev på holdet indtil 1990.

Fra det tidspunkt og frem til 1994 skiftede han adskillige klubber, inklusive Denver Nuggets i 1990, San Antonio Spurs i 1991 og igen i sæsonen 1992-1993, Houston Rockets i 1992 og Golden State Warriors (1993-1994).

I 1994 skrev han igen under for Spurs og spillede for dem indtil 2001, hvor hans nettoværdi steg med en stor margin. I NBA-finalen i 1999 bragte Avery sejren og ringen til Spurs i kampen fem mod New York Knicks, ved at score det sidste point for sit hold 47 sekunder før slutningen af spillet for at give dem sejr med et point 78- 77. Takket være den præstation blev Averys trøje pensioneret af Spurs, og hans navn er også i deres Hall of Fame.

Efter hans ophold med Spurs sluttede, tilbragte Avery yderligere tre sæsoner i NBA, hvor han spillede for Denver Nuggets igen, Dallas Mavericks og Golden State Warriors en gang mere.

Avery sluttede sin karriere med 8.817 point og 5.846 assists samlet. Udover at vinde mesterskabet i 1999 vandt han også NBA Sportsmanship Award i 1998.

Efter pensionering som spiller i 2004, blev Avery i sport og blev assistenttræner for Don Nelson ved Dallas Mavericks. I 2005 blev han cheftræner for franchisen, og i 2006 førte han holdet til NBA-finalen, men de tabte til Miami Heat 4-2 efter at have vundet de to første kampe.

Efter Dallas var Avery cheftræner for New Jersey/Brooklyn Nets fra 2010 til 2012, og senest er han blevet udnævnt til cheftræner for Alabama University herrebaskethold.

Han vandt også flere priser som træner, herunder NBA-træner for årets i 2006, og samme år var han All-Star-spillets cheftræner.

Avery har også arbejdet som studieanalytiker og kom til ESPN først i 2008, men forlod efter to år. Han kom igen i 2013 og har siden da bidraget til shows som "NBA Coast to Coast", "SportsCenter" og "NBA Tonight". Dette har også tilføjet et betydeligt beløb til hans nettoformue.

Med hensyn til hans personlige liv har Avery været gift med Cassandra siden 1991, med hvem han har to børn.

Anbefalede: