Indholdsfortegnelse:

Toby Turners nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Toby Turners nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Toby Turners nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Toby Turners nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, April
Anonim

Toby Turners nettoværdi er $4 millioner

Toby Turner Wiki Biografi

Toby Joe Turner blev født den 3. marts 1985 i Osborn, Mississippi USA, og er en YouTube-personlighed, skuespiller og komiker, bedst kendt for sin You Tube-kanal "Tobuscus", hvor han har 6,3 millioner abonnenter, og hans to andre YouTube-kanaler. "TobyTurner" og "TobyGames", som også har flere millioner abonnenter.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Toby Turner er i midten af 2016? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Toby Turners nettoværdi er over 4 millioner dollars, et beløb han har erhvervet gennem sit engagement i underholdningsindustrien, som en You Tube-personlighed, men han har også lanceret en skuespillerkarriere, medvirkende i tv-serier og film som blandt andet "Smiley" (2012) og "Law & Order: Special Victims Unit" (2015), hvilket også har øget hans nettoformue.

Toby Turner nettoværdi $4 millioner

Selvom han er født i Mississippi, voksede Toby op i Niceville, Florida, hvor han gik på University of Florida, hvorfra han dimitterede med en grad i telekommunikationsproduktion. Siden gymnasietiden var han blevet interesseret i at lave film, og hans mor købte et filmkamera til ham, efter han var færdig med sin uddannelse. Dette var med til at sætte gang i hans karriere og opmuntrede ham til at starte en You Tube-kanal.

I 2006 skabte han "Tobuscus", og postede sin første video, en sketch baseret på filmen "Click". På ingen tid blev det ekstremt populært, og andre videoer fulgte, inklusive "Don't Tase Me, Bro!". På kanalen startede han en serie af shows med titlen "Literal Trailers", som gjorde ham ret populær, og hans kanal blev endda nævnt af CBS News.

Lidt efter lidt begyndte Tobys nettoværdi at stige, og det samme gjorde hans ambitioner; han startede en anden YouTube-kanal "TobyTurner", hvor han poster uredigerede videoer af sig selv i daglige komiske situationer, og på den kanal har han 2,9 millioner abonnenter.

Han startede sin tredje kanal i 2010 med titlen TobyGames, hvor han poster videoer af ham selv, hvor han spiller så populære spil som Minecraft og Happy Wheels, blandt andre. Denne kanal øgede også hans nettoværdi, da den har 6,9 millioner abonnenter.

Hans tre kanaler havde i alt 3,4 milliarder visninger, hvilket har været hovedkilden til Tobys nettoværdi, men han har også samarbejdet med andre YouTube-personligheder, inklusive Philip DeFranco, på hans Like Totally Awesome og Cute Win Fail-kanaler. Han samarbejdede også med Joe Penna på hans MysteryGuitarMan-kanal, derefter iJustine på hendes LittleBigPlanet 2 Let's Play-videoer, Jack Douglas og mange andre, hvilket også øgede hans nettoværdi og popularitet.

I 2013 blev han en del af Marker Studios og underskrev en kontrakt med multi-kanal netværket, hvilket også øgede hans nettoformue.

Takket være sin kreativitet har Toby arbejdet på kampagner af flere berømte huse som Disney og NBC. Hans popularitet nåede et helt nyt niveau, da han udgav et iOS- og Android-spil, "Tobuscus Adventures", baseret på hans videokanal "Tobuscus", og han underskrev også en kontrakt med Tegen Books, som vil udgive tre illustrerede bøger i tidsskriftsstil. på "Tobuscus Adventures", i 2015, 2016 og 2017, hvilket også vil øge hans nettoformue.

Efter sin første succes på YouTube lancerede Toby en skuespillerkarriere og optrådte i film og tv-serier som "New Low" (2012), "Terminator Genisys: The YouTube Chronicles" (2015) og "MyMusic" (2012-2014), hvilket også øgede hans nettoværdi.

Når det kommer til at tale om hans personlige liv, var Toby i et forhold med April Fletcher, som også er en YouTube-personlighed, men de to slog op, og hun sagsøgte ham endda på grund af påstået voldtægt og bedøvelse af hende, mens de to var sammen.

Toby var også i et forhold med Jaclyn Glenn.

Anbefalede: