Indholdsfortegnelse:

Matt Kuchars nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Matt Kuchars nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Matt Kuchars nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Matt Kuchars nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

Matt Kuchars nettoværdi er $20 millioner

Matt Kuchar Wiki Biografi

Matthew Gregory Kuchar blev født den 21. juni 1978 i Winter Park, Florida, USA, af ukrainsk afstamning, og er en professionel golfspiller, som har konkurreret på PGA-touren siden 2000, og indtil videre har syv sejre og også 80 top ti. finish, som har været hovedkilden til hans nettoformue.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Matt Kuchar er fra midten af 2016? Ifølge kilder er det blevet anslået, at Matt Kuchars nettoværdi er så høj som $20 millioner, et beløb han har erhvervet gennem sin succesrige karriere som professionel golfspiller.

Matt Kuchars nettoværdi på 20 millioner dollars

Matts forældre er ukrainske; han gik i skole i Sanford, Florida, Seminole High School, og efter studentereksamen meldte han sig ind på Georgia Tech, hvor hans golfkarriere begyndte. Han var en del af universitetsteamet og blev udnævnt til det All-American team to gange. Han vandt det amerikanske amatørmesterskab i 1997, året før efter at have tabt til Tiger Woods. Året efter vandt han Haskins-prisen, og to år senere, efter at have afsluttet en uddannelse i ledelse, besluttede Matt at blive professionel.

Han kom for sent til 2000-sæsonen på PGA-touren, da han tidligere arbejdede for et finansielt firma, og gik glip af datoen. Ikke desto mindre deltog han takket være sponsorer i adskillige begivenheder på PGA-touren i 2001 og formåede at tjene penge nok til at deltage i næste sæson. Så kom hans første sejr, ved Honda Classic, som øgede hans nettoværdi med stor margin. Hans karriere tog dog en drejning til det værre, hvilket resulterede i, at han mistede sit PGA-tourkort i 2005, og derfor konkurrerede i Nationwide Tour i 2006. Det år vandt han Henrico County Open, hvilket bragte ham tilbage til PGA Touren for sæsonen 2007.

Hans næste sejr på touren kom i 2009 ved Turning Stone Resort Championship af besting-golfspilleren Vaughn Taylor, hvilket kun tilføjede yderligere til hans nettoværdi. Året efter vandt han også en turnering, The Barclays, afholdt på Ridgewood Country Club i Paramus, New Jersey, hvilket øgede hans nettoværdi. To år senere kom hans hidtil største sejr i karrieren, idet han vandt The Players Championship på TPC Sawgrass i Ponte Vedra Beach, Florida, hvilket øgede hans nettoværdi i høj grad.

I 2013 blev Matts nettoværdi højere, da han vandt to begivenheder, den første var WGC-Accenture Match Play Championship, og den anden ved Memorial Tournament, afholdt på Muirfield Village Golf Club i Dublin, Ohio. Hans sidste sejr på touren var i 2014 på RBC Heritage, som også tilføjede et betydeligt beløb til hans nettoværdi.

2015-året var ikke helt så godt for ham, da han ikke vandt en begivenhed, men stadig havde syv top ti-placeringer; i sin karriere har han haft 80 top ti-placeringer. I løbet af sin karriere har han tjent over $30 millioner som præmiepenge fra turneringer.

Han afsluttede 2010-sæsonen som den førende pengevinder på tour, og samme år vandt han Vardon Trophy og Byron Nelson-prisen.

Med hensyn til sit personlige liv har Matt været gift med Sybi Parker siden 2003, med hvem han har to børn. De bor på St Simon's Island, Georgia.

Anbefalede: