Indholdsfortegnelse:

Byron Scotts nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Byron Scotts nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Byron Scotts nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Byron Scotts nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, September
Anonim

Byron Scott Thomas nettoværdi er $14 millioner

Byron Scott Thomas løn er

Image
Image

$4 millioner

Byron Scott Thomas Wiki Biografi

Byron Antom Scott blev født den 28. marts 1961 i Ogden, Utah USA, og er en tidligere basketballspiller i NBA, for hold som Los Angeles Lakers, Indiana Pacers, Vancouver Grizzlies, og han tilbragte også en sæson i Græsk Basket League, der spiller for Panathinaikos. Efter pensioneringen prøvede han sig selv som træner og har haft ret stor succes, idet han i 2008 vandt prisen som NBA Coach of the Year.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Byron Scott er fra midten af 2016? Ifølge kilder er det blevet anslået, at Byron Scotts nettoværdi er så høj som 14 millioner dollars, et beløb han har erhvervet gennem sin succesrige karriere som sportsmand, der spiller og træner den populære basketballsport.

Byron Scott nettoværdi $14 millioner

[deler]

Byron tilbragte sine barndomsdage i Inglewood, Californien, og gik på Morningside High School, hvor han blev forelsket i basketball, og lige siden har han næsten ikke tabt bolden fra hans hænder. Efter at han havde immatrikuleret fra gymnasiet, meldte Byron sig ind på Arizona State University, men stoppede i sit tredje år på college og meldte sig til 1983 NBA Draft, som markerede begyndelsen på hans professionelle karriere.

Han blev valgt som det 10. samlede valg af San Diego Clippers, men han blev byttet til Los Angeles Lakers og underskrev en rookie-kontrakt, som helt sikkert øgede hans nettoværdi. Han spillede for Lakers indtil 1993 og vandt tre NBA-mesterskaber, idet han var en af de bedste Lakers på banen sammen med Magic Johnson, James Worthy og Kareem Abdul-Jabbar.

I sin første sæson som Laker havde Byron et gennemsnit på 10,6 point i 74 kampe, hvilket gav ham valg til NBA All-Rookie First Team. Siden da steg hans tal, og i den følgende sæson havde han i gennemsnit 16,0 point, hvilket i høj grad hjalp Lakers med at vinde titlen.

Han fortsatte med succes og blev Lakers' startende skytte og førte dem til yderligere to titler i 1987 og 1988, med et gennemsnit på 17,0 og 21,7 point pr. kamp i disse sæsoner.

Efter Lakers kom han til Indiana Pacers, men hans spiltal var aldrig det samme, og han blev kun i to år, før han kom til Vancouver Grizzlies i en sæson. Derefter vendte han tilbage til Lakers og spillede i 79 kampe sammen med Shaquille O'Neal og den unge Kobe Bryant.

Byron rejste derefter til Europa og spillede en sæson for Panathinaikos, hvor han vandt den græske basketballliga med holdet. Efter hans kontraktudløb besluttede han at stoppe med at spille, men forblev dog stadig i sporten som træner.

Scotts første engagement var som assistenttræner for Sacramento Kings i 1998, men to år senere blev han udnævnt til cheftræner for New Jersey Nets og fungerede i denne stilling indtil midten af 2003-2004 sæsonen, hvor han blev fyret. efter serie af por-resultater. Men i løbet af denne periode førte han Nets til to NBA-finaler, men tabte til San Antonio Spurs og Los Angeles Lakers.

Scotts nettoværdi steg yderligere, efter at han blev udnævnt til cheftræner for New Orleans Hornets, og førte dem til to eftersæsoner, men tabte i konferencefinalerne, et år mod San Antonio Spurs og det andet år mod Denver Nuggets.

Den følgende sæson blev han fyret, og arbejdede derefter kortvarigt som analytiker for showet NBA på ESPN.

Bagefter blev han cheftræner for Cleveland Cavaliers, hvilket også øgede hans nettoværdi, og forblev i den position indtil slutningen af 2012-2013 sæsonen. Han havde ikke den store succes, men sluttede sig derefter til Lakers, igen, denne gang som træner, givet chancen for at træne den legendariske Kobe Bryant, som han havde spillet en sæson med tilbage i 1990'erne, men efter to mislykkede sæsoner, Byron blev løsladt af Lakers.

Med hensyn til hans personlige liv var Scott gift med Anita fra 1985 til marts 2014; parret har tre børn.

Byron er også anerkendt for sine filantropiske aktiviteter; han har startet en non-profit organisation The Byron Scott Children's Fund, som samler penge ind til adskillige børns velgørenhedsorganisationer, og indtil videre har indsamlet mere end 15 millioner dollars.

Anbefalede: