Indholdsfortegnelse:

Walt Fraziers nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Walt Fraziers nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Walt Fraziers nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Walt Fraziers nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllupsvideo - Udendørs bryllup på Næsbyholm Slot 2024, April
Anonim

Walt Fraziers nettoværdi er $4,5 millioner

Walt Frazier Wiki Biografi

Walter "Clyde" Frazier blev født den 29. marts 1945 i Atlanta, Georgia, USA. Han er en tidligere professionel basketballspiller som point guard i NBA fra 1967 til 1980, og repræsenterede New York Knicks (1967-1977) og Cleveland Cavaliers (1977-1980). Han er to gange NBA mester, syv gange All-Star udtagelse og en Hall of Fame indsat. Frazier tjente de fleste af sine penge takket være basketball under en professionel karriere, der begyndte i 1967 og sluttede i 1980.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Walter Frazier er fra midten af 2016? Ifølge de autoritative kilder er det blevet anslået, at Fraziers nettoværdi er så høj som 4,5 millioner dollars, idet de fleste af hans penge er blevet genereret ved at spille basketball på professionelt niveau, og mere end 35 år efter pensioneringen er han stadig millionær.

Walt Fraziers nettoværdi $4,5 millioner

Walt Frazier var den ældste af ni børn og gik på Atlantas David Tobias Howard High School, hvor han spillede som quarterback for fodboldholdet og også en catcher på baseballtruppen. Hans skole var helt sort i det raceadskilte syd i 50'erne, og han blev tvunget til at spille basketball på en jordlegeplads. Han blev immatrikuleret i 1963 og gik derefter på Southern Illinois University på et basketballstipendium - Frazier var også fremragende til fodbold og blev endda tilbudt et stipendium til den sport.

På college var Frazier en af de bedste unge spillere i landet og førte sit hold til NCAA Division II-turneringen, men tabte til Jerry Sloans Evansville Purple Aces efter overtid. I sit seniorår i 1967 vandt Walt og SIU National Invitation Tournament i Madison Square Garden efter at have besejret Marquette University 71-56; Frazier blev kåret til turneringens MVP.

Frazer blev hentet af New York Knicks som det samlede 5. valg i 1967 NBA Draft. Han fik sit kaldenavn "Clyde", mens han var i New York på grund af ligheden mellem hans hat og Warren Beattys fra filmen "Bonnie and Clyde" (1967). I løbet af sine ti år med Knicks vandt Frazier to titler i 1970 og 1973, blev udvalgt syv gange til All-Star-spillet og var MVP for All-Star-spillet i 1975. Han var endda den første spiller, der havde en sko opkaldt efter ham - "Clyde" af Puma. Frazier og Earl "the Pearl" Monroe dannede den berømte "Rolls Royce Backcourt" i 70'erne, en af de bedste back-court kombinationer i spillets historie.

Walt Frazier havde adskillige Knicks-rekorder i årevis, før Patrick Ewing slog de fleste af dem i 90'erne. Frazier havde flest – kampe (759) og minutter (28.995) spillet, field goals forsøgt (11.669), field goals lavet (5.736), frikast forsøgt (4.017), frikast lavet (3, 145), assists (4.761) og point (14.617); hans assists-rekord står stadig i dag. Frazier tilbragte ti år i New York og spillede derefter de sidste tre sæsoner med Cleveland Cavaliers, hvor han trak sig tilbage i 1980. Han blev optaget i Naismith Memorial Basketball Hall of Fame i 1987 og blev også kåret som en af de 50 bedste spillere i 1996.

Efter at have afsluttet sin professionelle karriere begyndte Frazier at arbejde som spilleragent, men det varede ikke længe. Han boede på De amerikanske Jomfruøer i et stykke tid og åbnede endda en bed and breakfast-virksomhed. Walt blev derefter tv-mand hos Atlanta Hawks i 1981 og skiftede senere til Knicks i samme stilling i 1987, og arbejder stadig i en lignende egenskab.

Med hensyn til hans personlige liv er Walter Fraziers ægteskabelige status og antallet af børn ukendt, da han holdt det privat, bortset fra at han var gift med Martha Clark (1965-67). Frazier etablerede The Walt Frazier Youth Foundation for at yde støtte til gymnasieelever fra indre byer og åbnede en udsøgt restaurant ved navn Clyde Frazier's Wine & Dine nær Madison Square Garden på Manhattan.

Anbefalede: