Indholdsfortegnelse:

Hunter Hayes nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Hunter Hayes nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Hunter Hayes nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Hunter Hayes nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Hunter Hayes - Young And In Love | Hear and Now | Country Now 2024, Kan
Anonim

Wiki Biografi

Hunter Easton Hayes er en Breaux Bridge, Louisiana-født amerikansk countrysanger og sangskriver, som måske er bedst kendt for sine åbningsoptrædener i Taylor Swifts "Speak Now World Tour" og fra hans hitsingle "Wanted". Født den 9. september 1991 af Lynette og Leo Hayes, som er af Cajun (Louisiana fransk), irsk og tysk afstamning, han er det eneste barn i sin familie. Han begyndte at synge og spille sin guitar i en ung alder, faktisk været aktiv i musikindustrien siden 2000.

Hvor rig er Hunter Hayes? Hunter er en ung og talentfuld figur, som er blandt de seneste tilføjelser til musikindustrien, og hun har en anslået nettoværdi på over 4,5 millioner dollars, og de største bidragydere til hans rigdom er hans succesfulde albums og liveshows.

Hunter Hayes nettoværdi $4,5 millioner

Hayes, der har været interesseret i musik siden sin barndom og kan spille omkring 30 musikinstrumenter, hvor hans forældre, selvom de ikke er særlig rige, altid støtter hans musikalske drøm. De flyttede til Nashville, da han var 18, hvor han afsluttede sin gymnasieuddannelse, før han skrev under på Atlantic Records.

Hayes optrådte i talkshows som "Maury", "Rosie O'Donnell" og mange flere, da han kun var fire år gammel, selv med til en fest i Det Hvide Hus for præsident Bill Clinton, da han var syv, og medvirkede i 'Americas Most Talented Kids', da han var 13. Han skrev under på "Universal Music Publishing Group" som sangskriver i 2008, og i 2010 blev han signet til Atlantic Records, som ville blive hans store label. Han udgav sit selvbetitlede debutalbum i 2011, som modtog positive anmeldelser fra kritikere; sangen "Wanted" blev en stor kommerciel succes og solgte mere end 3,5 millioner eksemplarer. Hans andet album "Storyline" udgivet i 2014 var også en stor succes. Disse var et stærkt grundlag for hans nettoværdi.

Hans tilstedeværelse i musikindustrien er blevet belønnet med fire Grammy Award-nomineringer for "Bedste nye kunstner", "Bedste Country Solo Performance" og "Best Country Album", idet han er den yngste til at blive nomineret i alle tre kategorier. I 2012 vandt han en Country Music Association Award som "Årets nye kunstner og har også vundet tre BMI-priser. Billboard stemplede ham som "Leader of Country Music's Youth Revolution". En sådan anerkendelse hjælper naturligvis også hans nettoværdi med at vokse.

Sammen med sine hitsingler og albums har han også været på turné, hvilket har hjulpet i hans berømmelse og formue. Han har turnéer som støttekunstner med mange kendte navne i musikindustrien, hvilket også har hjulpet i hans image såvel som hans nettoværdi. Han har turneret med Lady Antebellum, Taylor Swift, Carrie Underwood, Rascal Flatts, Ashley Monroe og mange andre kunstnere. Han slog Guinness verdensrekord for flest koncerter spillet i flere byer på 24 timer, tidligere holdt af "The Flaming Lips".

Med hensyn til sit personlige liv hævder Hayes at være single. Han købte sin første lejlighed for et par år tilbage tæt på centrum, som giver en smuk udsigt over Nashvilles skyline, som han siger er både inspirerende og fantastisk. Hans skandalefri karriere, stille natur og hans vane med omhyggeligt at tale har tilføjet hans berømmelse og forhindret at give et forkert indtryk til publikum.

Anbefalede: