Indholdsfortegnelse:

Kasey Kahne nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Kasey Kahne nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Kasey Kahne nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Kasey Kahne nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Inside NASCAR - Kasey Kahne Interview - SHOWTIME 2024, Kan
Anonim

Kasey Kahnes nettoværdi er $50 millioner

Kasey Kahne Wiki Biografi

Kenneth Kasey Kahne blev født den 10. april 1980 i Enumclaw, Washington, USA. Han er en professionel racerkører, der i øjeblikket konkurrerer i NASCAR Cup Series for Hendrick Motorsports og i Nationwide Series for JR Motorsports. I NASCAR Cup har han vundet 17 sejre, hvor hans bedste resultater er 4. i mesterskabet i 2012, 8. i 2006 og 10. i 2009. Uden for banen er Kahne aktiv i velgørenhedsarbejde og er medlem af President's Council on Service og borgerlig deltagelse. Kasey Kahne har været aktiv i racerbranchen siden 2002.

Hvor meget er nettoværdien af Kasey Kahne? Det er blevet anslået af kilder, at den samlede størrelse af hans formue er så meget som 50 millioner dollars i forhold til de data, der blev givet i midten af 2016.

Kasey Kahne nettoværdi $50 millioner

Til at begynde med begyndte Kahne sin karriere som sprintbilkører på Deming Speedway, før han flyttede til Skagit Speedway og derefter til den store tid under USAC. I 2001 vandt Kahne sæsonåbningsløbet på Williams Grove Speedway, og blev derefter rekrutteret af Steve Lewis. I sit første år på kredsløbet vandt han Årets Rookie og vandt det nationale dværgmesterskab. Kahne fortsatte med at deltage i USAC, såvel som i Toyota Atlantic og World of Outlaws-serien.

Fortsat fik Kasey sin debut i Busch Series, som repræsenterede Yates Racing i 2002, deltog i 20 løb og kom ind i top 10 i slutningen af mesterskabet. Det næste år skiftede han sit hold, sluttede sig til Akins Motorsports og sluttede på syvendepladsen. I 2004 deltog Kahne i NASCAR Sprint Cup i Evernham Motorsports team, hvor han erstattede Bill Elliott og overraskede mange NASCAR-fans, da han sluttede på en 13. plads - han vandt også fire pole positioner og vandt Rookie of the Year i slutningen af sæsonen. Hans nettoværdi var stigende.

Kahne fortsatte med at køre i holdet indtil 2008, så i 2009 fusionerede Gillett Evernham Motorsports og Petty Enterprises som Richard Petty Motorsports, med Kahne i holdet, og opnåede to sejre og sluttede på en tiendeplads i mesterskabet. De følgende to sæsoner var stort set ens, så i 2012 sluttede Kahne sig til Hendrick Motorsports, og trods en dårlig start rejste Kahne med to sejre og kom ind i kampen om pokalen. Han sluttede sæsonen på fjerdepladsen i mesterskabet. I 2014 vandt Kahne i Atlanta for at komme i Chase for Cuppen. Kahne var ude af Chase i 2015 og blev nummer 18 i mesterskabet.

Siden 2004 har Kahne konkurreret regelmæssigt i NASCAR Sprint Cup, og i mellemtiden fortsatte han med at konkurrere i NASCAR Xfinity Series, men aldrig som almindelig kører. I øjeblikket har han akkumuleret 17 sejre, 160 top tiere og 27 pole positioner i Sprint Cup samt otte sejre, 86 top tiere og ni poles i Xfinity-serien. Han har desuden deltaget i seks løb for Truck Series, hvor han har fem sejre. Samlet set har de ovennævnte præstationer konsekvent øget den direkte størrelse af Kasey Kahnes nettoværdi.

Endelig, i chaufførens personlige liv, er han i et langvarigt forhold til Samantha Sheets. De har en søn sammen, som blev født i 2015.

Anbefalede: