Indholdsfortegnelse:

Harry Hamlins nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Harry Hamlins nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Harry Hamlins nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Harry Hamlins nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Strange Things About Harry Hamlin And Lisa Rinna's Marriage 2024, Kan
Anonim

Harry Hamlins nettoværdi er $5,5 millioner

Harry Hamlin Wiki Biografi

Harry Robinson Hamlin blev født den 30. oktober 1951 i Pasadena, Californien, USA, og er en skuespiller, hvis mest fremtrædende roller har været fantasy-eventyrfilmen "Clash of the Titans" (1981) og den juridiske dramaserie "L. A. Lov” (1986–1994). Som skuespiller har han optrådt på skærmene siden 1976.

Så hvor rig er Harry Hamlin? Under de seneste vurderinger svarer den samlede størrelse af Harrys nettoværdi til 5,5 millioner dollars, hvor hovedkilden til hans rigdom har været den økonomiske succes med hans optrædener i film over en karriere, der strækker sig over mere end 40 år.

Harry Hamlins nettoværdi $5,5 millioner

Nogle baggrundsfakta om Harry Hamlin: Han blev født af socialisten Berniece Robinson og luftfartsingeniøren Chauncey Jerome Hamlin. Som gymnasieelev blev han uddannet på Flintridge Preparatory School og The Hill School. Hamlin studerede på University of California, men dimitterede med en bachelorgrad i drama og psykologi fra Yale University. Derefter opnåede han en kandidatgrad i Fine Arts ved American Conservatory Theatre. Alle disse undersøgelser gav Harry Hamlin viden og en vis erfaring, som hjalp ham på kurset med at tjene indtægter for sin nettoformue.

Harry Hamlin lagde mærke til, da han blev nomineret til Golden Globe Award som årets nye stjerne – skuespiller for sin rolle som Joey Popchik i Stanley Donens film "Movie Movie" (1978), som blev landet kort efter hans debut på stor skærm. Det største gennembrud anses dog for at være hans rolle som Perseus i fantasy-eventyrfilmen "Clash of the Titans" (1981) instrueret af Desmond Davis. Det gav ingen priser, selvom publikum var vilde med det. Billedkontoret indtjente 41 millioner dollars alene i Nordamerika og var den 11. mest indtjenende film i 1981. Det øgede utvivlsomt hovedskuespillerens, Harry Hamlins, nettoværdien meget.

Efterfølgende blev Harry Hamlin forgudet for sin rolle som Michael Kuzak i tv-juridiske dramaserie "L. A. Law” (1986-1994) skabt af Steven Bochco og Terry Louise Fisher, og han blev nomineret til Golden Globe Award som Bedste Skuespiller-Tv-serie Drama. En anden bemærkelsesværdig rolle i en tv-serie var karakteren af Jim Cutler i Matthew Weiners serie "Mad Men" (2013-2014), for hvilken Hamlin blev nomineret til Primetime Emmy Award som den fremragende gæsteskuespiller i en dramaserie.

Det skal bemærkes, at Harry Hamlin faktisk skabte mange roller i tv-film såsom "Deliver Them from Evil: The Taking of Alta View" (1992), "Tom Clancy's 'OP Center'" (1995), "Quarantine" (2000), "Shadow of Fear" (2012) og andre, som også har tilføjet meget til hans rigdom og berømmelse.

Med hensyn til Harry Hamlins privatliv har han været gift tre gange, og alle hans koner var sæbeoperaskuespillerinder. For det første var Hamlin dog i et langvarigt forhold med skuespillerinden Ursula Andress fra 1979 til 1983, med hvem han fik en søn i 1980. I 1985 giftede han sig med Laura Johnson; de blev skilt i 1989. Fra 1991 til 1993 var han gift med Nicollette Sheridan. I 1997 blev han gift med Lisa Rinna, og familien har to døtre.

Anbefalede: