Indholdsfortegnelse:

David Caruso nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
David Caruso nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: David Caruso nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: David Caruso nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: David Caruso - Hungry eyes 2024, Kan
Anonim

David Caruso nettoværdi er $35 millioner

David Caruso Wiki Biografi

Davis Stephen Caruso blev født i New York i 1956 og har i 2014 anslået en nettoværdi på 35 millioner dollars. Han har gjort sin karriere som skuespiller og filmproducent i USA og har medvirket i mange kendte film. David er en søn af Joan og Charles Caruso. Hans mor Joan arbejdede som bibliotekar, mens hans far var magasin- og avisredaktør. Charles Caruso forlod familien, da David kun var 2 år gammel, og siden måtte han, som skuespilleren siger, far til sig selv. Som barn gik Caruso på Our Lady Queen of Martyrs Catholic School, som lå i Forest Hills. Senere studerede han på Ærkebiskop Molloy High School og dimitterede i 1974.

David Caruso nettoværdi $35 millioner

Hans første arbejde som voksen var som betjent i en biograf, og det gav David en chance for at se næsten alle film, der blev vist på skærmen i hans arbejdstid. David Caruso var altid venlig og munter og var i et godt forhold til alle sine kolleger, og de forsøgte endda at gøre deres job sjovere med at spille filmscenerne bagerst i teatret. Takket være sit første job begyndte Caruso at beundre nogle berømte amerikanske skuespillere som James Francis (Jimmy) Cagney og Humphrey Bogart, som senere fik en vis indflydelse på hans skuespil.

Hans professionelle skuespillerkarriere Caruso begyndte i 1984 i filmen "Thief of Hearts", som blev kendt i USA og Europa. Efter så stor en præstation vandt han i 1995 endda den bedste filmskuespiller Emmy efter at have optrådt i flere Hollywood-film. Men hans mest kendte rolle for alle er stadig den berømte rolle som løjtnant Horatio Caine fra showet kaldet "CSI: Miami". For hver episode af showet tjente David 375.000 dollars, og det er blevet hovedkilden til Carusos nettoværdi, som i øjeblikket er $35 millioner. I løbet af sin karriere har Caruso også optrådt i filmene "First Blood", "China Girl", Blue City og "An Officer and a Gentleman". Hans første tv-shows var "Crime Story" og "Hill Street Blues".

David Caruso beviste, at han ikke kun er en talentfuld skuespiller, men også en god forretningsmand. Han er grundlægger af LexiconDigital.tv og DavidCarusoTelevision.tv. Desuden er han en af medejerne af Steam of Sunset og South Miami Clothing Store.

David Caruso har været gift tre gange, og alle tre ægteskaber var mislykkede. Hans første kone var skuespillerinden Cheri Maugans, bedst kendt for sine roller i "Fredag den 13. del III" og "Tucker's Witch", men parret blev skilt i 1984 efter fem års samliv. Davids anden kone, Rache Ticotin, var også en skuespillerinde, som optrådte i filmene "Fort Apache", "The Bronx" og også i NBC's juridiske drama "Law & Order: Los Angeles" som løjtnant Arleen Gnzales. Parret havde en datter ved navn Greta, men blev skilt efter seks år i 1989. Carusos tredje kone var Margaret Buckley, men dette ægteskab endte også med skilsmisse i 2007, og i dag er David Caruso single.

Anbefalede: