Indholdsfortegnelse:

Pat Neely nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Pat Neely nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Pat Neely nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Pat Neely nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

Patrick “Pat” Neely nettoværdi er $1,5 millioner

Patrick "Pat" Neely Wiki Biografi

Patrick “Pat” Neely blev født den 20. juli 1964 i Detroit, Michigan, USA, og er restauratør og kok, der ejer Neely's Bar-B-Que restaurant i Memphis, Tennessee, men er bedre kendt som tv-personlighed, vært "Road Tasted With The Neelys", og "Down Home With The Neelys"; begge på Food Network-kanalen. Han er også kendt som forfatter til en kogebog. Hans karriere har været aktiv siden 1988.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Pat Neely er i midten af 2016? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at den samlede størrelse af Pats nettoformue i øjeblikket er over 1,5 millioner dollars, som er blevet akkumuleret ikke kun gennem hans ejer af en restaurant, men også gennem hans succesfulde karriere som tv-personlighed, som har optrådt i en række tv-udsendelser om mad. En anden kilde kommer fra at sælge hans kogebog. Ud over alle disse har han også optrådt i adskillige madreklamer, som også har øget hans rigdom.

Pat Neely nettoværdi $1,5 millioner

Pat Neely tilbragte en del af sin barndom i sin hjemby Detroit og derefter i Memphis, da hans familie flyttede dertil; han har tre brødre. Neely`s har været aktiv i fødevareindustrien siden 1988, da han og hans brødre åbnede en grillrestaurant i Memphis. De blev hjulpet af deres onkel, som allerede var i fødevarebranchen og ejede Jim Neely's Interstate Bar-B-Que. Lidt efter lidt begyndte Pats karriere at blive bedre, hvilket førte til fire Bar-B-Que restauranter, to i Nashville og to i Memphis, hvilket øgede hans nettoværdi med en stor margin.

Han vovede sig dog solo til sidst og åbnede restauranten Neely's Barbecue Parlour, dog i samarbejde med Abraham Merchant, hvilket også tilføjede en masse til hans nettoværdi. Senest har Pat været med på Food Network-kanalen i flere shows, herunder "Road Tasted with the Neelys" (2008), sammen med sin ekskone Gina, og "Down Home with the Neelys" (2008-2014), også med sin ekskone, hvilket tilføjede et betydeligt beløb til hans nettoformue. Desuden har han optrådt i adskillige andre shows som gæst og deltager, herunder "Best Thing I Ever Ate" (2010), "Food Network Star" (2011), "The Talk" (2011-2014) og senest "Guy's Grocery" Spil” (2015), som også har bidraget til hans nettoformue.

Derudover har Pat og Gina også skrevet en bog med titlen "Down Home with the Neelys: A Southern Family Cookbook" i 2009, hvis salg også øgede størrelsen af hans nettoformue. Takket være hans præstationer blev Pat kåret til årets restauratør af Memphis Restaurant Association i 2007.

Når det kommer til at tale om sit personlige liv, var Pat Neely gift med sin high school-kæreste Gina Neely fra 1994; parret har to døtre - den ene er fra Ginas tidligere ægteskab, men Pat adopterede hende. Ifølge kilder søgte de skilsmisse i 2014. I fritiden er Pat kendt for sit velgørende arbejde, da han er medlem af The Dreamers Club for National Civil Rights Museum.

Anbefalede: