Indholdsfortegnelse:

Bashar Al-assads nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Bashar Al-assads nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Bashar Al-assads nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Bashar Al-assads nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: FULL Charlie Rose interview w/Bashar Hafez al-Assad (بشار حافظ الأسد‎) 2024, Kan
Anonim

Bashar al-Assads nettoværdi er $550 millioner

Bashar al-Assad Wiki Biografi

Bashar Hafez al-Assad blev født den 11. september 1965 i Damaskus, Syrien. Han er en politiker, som nok er mest kendt over hele verden for at være Syriens præsident. Han er også anerkendt som en øverstbefalende for de syriske væbnede styrker, såvel som generalsekretær for Ba'ath-partiet. Hans politiske karriere har været aktiv siden 1988.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Bashar Al-assad er i midten af 2016? Det er blevet anslået fra autoritative kilder, at den samlede størrelse af Bashars nettoværdi er så høj som 550 millioner dollars, som for det meste er blevet akkumuleret gennem hans succesrige karriere som politiker, især siden han blev udnævnt til Syriens præsident.

Bashar Al-assads nettoværdi 550 millioner dollars

Bashar Al-assad er opvokset med fem søskende i en politisk familie, som søn af Hafez al-Assad, der var politiker og Syriens præsident fra 1971 til 2000, og Anisa Makhlouf. Bashar modtog sin primære og sekundære uddannelse ved at gå på den arabisk-franske al-Hurriya-skole i Damaskus, og efter at have uddannet sig i 1982, indskrev han sig på Damaskus Universitet for at studere medicin. Lige efter sin eksamen i 1988 begyndte han at arbejde som hærlæge på et militærhospital ved navn "Tishrin", hvor han tilbragte fire år. Senere flyttede han til London, England, hvor han tog en postgraduate grad i oftalmologi.

Før Assad vendte sig til politik, arbejdede han som læge i den syriske hær, fra sin eksamen i 1988 til sin brors død i 1994. Derefter vendte Assad sig til politik, sluttede sig til sin far og delte sine planer. Lidt efter lidt voksede hans engagement, og det samlede antal af hans tilhængere steg også. Assad sluttede sig derefter til militærakademiet i Homs i 1994 og nåede i løbet af fem år oberstrækkerne. Han blev plejet til at blive den næste syriske præsident, og efter sin fars død i 2000 blev Bashar netop det, idet han vandt mere end 90 % af stemmerne, da han ikke var imod. Dette øgede efterfølgende Assads nettoværdi med en stor margin. Han tiltrådte embedet den 17. juli og har lige siden været leder af det syriske folk.

Syv år senere blev Assad igen valgt som præsident med 97 % af stemmerne, igen uden en oppositionskandidat. Men hans ledelse førte til den syriske borgerkrig med krav om en ny forfatning og borgerrettigheder. Assad har siden da kæmpet mod sit eget folk, hvilket har ført til sanktioner fra USA, Canada og europæiske lande, såsom Tyskland, Frankrig og Spanien.

Borgerkrigen fortsætter fra midten af 2016, og flere tusinde uskyldige mennesker har allerede mistet livet, mens mange andre forlader deres hjemland for at undgå døden og søge et bedre liv, mens Assad fortsat er præsident for Syrien, som er hovedkilden til hans samlede rigdom. Når det kommer til at tale om sit personlige liv, har Bashar al-Assad været gift med Asma al-Assad – en britisk-syrisk statsborger født i Storbritannien – siden december 2000; de er forældre til tre børn.

Anbefalede: