Indholdsfortegnelse:

Ansel Elgorts nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Ansel Elgorts nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Ansel Elgorts nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Ansel Elgorts nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Ansel Elgort & Suki Waterhouse Answer the Web's Most Searched Questions | WIRED 2024, Kan
Anonim

Ansel Elgorts nettoværdi er $2 millioner

Ansel Elgort Wiki Biografi

Ansel Elgort blev født den 14. marts 1994 på Manhattan, New York City, USA af engelsk, tysk, russisk og norsk afstamning. Han er en skuespiller, der nok er bedst kendt for at have medvirket i rollerne som Tommy Ross i "Carrie" (2013), Caleb Prior i "The Divergent Series" (2014) og som Augustus Waters i "The Fault In Our Stars" (2014). Han er også anerkendt som DJ under navnet "Ansolo". Hans karriere i underholdningsindustrien har været aktiv siden 2012.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Ansel Elgort er i midten af 2016? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at den samlede størrelse af Ansels nettoformue er så høj som 2 millioner dollars, som er blevet akkumuleret gennem hans succesfulde involvering i underholdningsindustrien, ikke kun som skuespiller, men også som DJ.

Ansel Elgorts nettoværdi $2 millioner

Ansel Elgort er søn af Grethe Barrett Holby, der er operainstruktør, og Arthur Elgort, en modefotograf for Vogue. Han er opvokset med to ældre søskende – den ene er filmredaktør Warren, og den anden, Sophie, arbejder som fotograf. Da han var ni år gammel, indskrev hans mor ham på School of American Ballet. Han gik på The Professional Performing Arts School, Fiorello H. LaGuardia High School og Stagedoor Manor sommerlejr; mens han gik på gymnasiet, begyndte han at optræde som skuespiller i skoleskuespil.

Ansels karriere begyndte kun et par år tilbage, primært på scenen, men takket være hans første succes var det ret nemt for ham at sikre sig roller på skærmen. Han optrådte flere scener, herunder i "Regrets" (2012). Året efter fik han en rolle i filmen "Carrie", med Chloe Grace Moretz og Julianne Moore i hovedrollerne, hvilket markerede starten på en stigning i hans nettoformue. Det næste år var hans breakout-år, da han sikrede sig hovedrollen i den populære sci-fi-film "Divergent", sammen med kommende stjerner som Shailene Woodley og Theo James. Ansel gentog sin rolle i efterfølgerne, med titlen "Insurgent" (2015) og "Allegiant" (2016), og han vil også optræde i den næste efterfølger, der er planlagt til udgivelse i 2017, med titlen "Ascendant". Dette har tilføjet meget til hans nettoværdi.

For at tale yderligere om sine bedrifter medvirkede Ansel i filmen "The Fault In Our Stars" (2014) sammen med Shailene Woodley, og han optrådte i filmen "Men, Women, & Children" (2014) med Adam Sandler og Jennifer Garner som ledere. Ansel er også blevet udvalgt til at medvirke i filmene "November Criminals", "Billionaire Boys Club" og "Baby Driver", som alle er i post-produktioner, men som helt sikkert vil øge hans nettoværdi.

Selvom hans karriere lige er begyndt, har Ansel formået at indsamle adskillige prestigefyldte nomineringer og priser for sit arbejde som skuespiller; han vandt Teen Choice Award og Young Hollywood Award i flere kategorier, og han var også receptionist for MTV Movie Award for Best Kiss, som han delte med sin partner i filmen "The Fault In Our Stars", Shailene Woodley.

Bortset fra sin skuespillerkarriere er Ansel kendt som DJ-kunstneren "Ansolo", og grundlagde en konto på SoundCloud, hvor han udgav elektronisk musik. I 2014 underskrev han en kontrakt med Steve Angello Size Records og har udgivet tre singler - "Unite", "Totem" og "To Life". Han har også samarbejdet med nogle af de største kunstnere på den amerikanske musikscene, såsom Nicky Romero og Martin Garrix. Alle disse har haft en enorm indflydelse på hans samlede nettoværdi. Med hensyn til sit personlige liv har Ansel Elgort været i et forhold med Violetta Komyshan siden 2012.

Anbefalede: