Indholdsfortegnelse:

Dominic Purcells nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Dominic Purcells nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Anonim

Dominic Purcells nettoværdi er $2 millioner

Dominic Purcell Wiki Biografi

Dominic Haakon Myrtvedt Purcell blev født den 17. februar 1970 i Wallasey, Cheshire, England, af mor Maureen Purcell, af irsk afstamning, og far Phil Myrtvedt, af norsk afstamning. Han er en australsk skuespiller, nok bedst kendt for sine roller i tv-serierne "Prison Break", "John Doe" og "DC's Legends of Tomorrow" og filmen "Blade: Trinity".

En berømt skuespiller, hvor rig er Dominic Purcell? Kilder oplyser, at Purcell har erhvervet en nettoværdi på over $2 millioner i midten af 2016, etableret i løbet af hans skuespillerkarriere.

Dominic Purcells nettoværdi $2 millioner

Purcell er den ældste af fem søskende. Da han var to år gammel flyttede hans familie til Bondi, New South Wales og senere til det vestlige Sydney. Han blev uddannet på Blaxland East Public School og derefter Blaxland High School og gik også på St Dominic's College og McCarthy Catholic College i New South Wales. Han forlod dog skolen for at starte en virksomhed som anlægsgartner. Da han blev træt af at arbejde som anlægsgartner, besluttede Purcell at forfølge en karriere inden for skuespil, inspireret af Oliver Stones film "Platoon". Han deltog efterfølgende i Australian Theatre for Young People i Sydney og meldte sig senere ind på Western Australian Academy of Performing Arts i Perth, hvor han blev klassekammerat med Hugh Jackman.

Efter sin eksamen i 1996 fik Purcell en rolle i den australske tv-serie "Raw FM" i 1997. Adskillige andre tv-optrædener fulgte, såsom i serierne "Moby Dick", "Water Rats" og "Heartbreak High", og TV-film "Silent Predators" og "First Daughter".

Hans gennembrudsrolle kom med Tom Cruise-actionfilmen "Mission: Impossible 2" fra 2000, som delvist blev optaget i Australien. Samme år vandt han et green card-lotteri. og flyttede til USA for at bo i Los Angeles. I 2002 optrådte han som Seamus i science fiction-kultfilmen "Equilibrium"; selvom Purcells roller i de to film var mindre, blev hans talent anerkendt, hvilket gjorde det muligt for ham at tage titelrollen i Fox science fiction-dramaet "John Doe" i 2002, som en mand med en ekspertviden, der er i stand til at hjælpe myndighederne i kriminalitetsefterforskning, men har ingen erindring om, hvem han er. Serien, der kun varede en sæson, tilføjede stadig Purcells nettoværdi i høj grad. Det førte ham også til hans rolle som Dracula i den sidste film i Blade-serien, "Blade: Trinity" i 2004. Samme år medvirkede han i filmen "Three Way", som Lew Brookbank. Hans popularitet nåede et højere niveau, og hans rigdom blev boostet.

Efter sin mainstream-pause blev Purcell i 2005 castet som en af stjernerne i Fox-hit-tv-serien "Prison Break", idet han spillede rollen som den forkert anklagede Lincoln Burrows. Serien varede i fire sæsoner fra 2005 til 2009 og blev øjeblikkeligt et hit blandt publikum over hele verden og opnåede massiv succes ved billetkontoret. Han fortsatte med rollen i 2009-tv-filmen "Prison Break: The Final Break", og hans præstation skød ham til berømmelse og indbragte ham en Australian Film Institute Award i 2009 for bedste internationale skuespiller. Det forbedrede hans nettoværdi markant.

Purcell fik efterfølgende roller i forskellige spillefilm, såsom "The Gravedancers", "Blood Creek", "Straw Dogs", "Killer Elite", "House of the Rising Sun", "Officer Down", "Breakout", "Vikingdom"”, “Ice Soldiers”, “In the Name of King 3” og mange andre. Han optrådte også i tv-serierne "Castle", "Common Law" og "Flash". Alt sammen tilføjet hans rigdom.

Hans seneste optrædener har været i 2015-filmene "Gridlocked" og "Isolation". Han medvirker i øjeblikket i action-eventyr-serien "DC's Legends of Tomorrow", og er ved at filme efterfølgerserien "Prison Break".

Når vi taler om sit privatliv, var Purcell gift med Rebecca Williamson fra 1998 til 2008, og de har fire børn sammen. Fra 2011 har han været i et forhold med den tidligere "90210"-stjerne AnnaLynne McCord. I 2015 blev skuespilleren diagnosticeret med og behandlet for hudkræft. Året efter fik han alvorlige hovedskader, mens han filmede "Prison Break" i Marokko, og er i øjeblikket ved at komme sig.

Anbefalede: