Indholdsfortegnelse:

Mario Batalis nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Mario Batalis nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Mario Batalis nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Mario Batalis nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Mario Batali Shows You How to Make a Family-Favorite Recipe on The Chew 2024, Kan
Anonim

Mario Batalis nettoværdi er $25 millioner

Mario Batali Wiki Biografi

Mario Francesco Batali blev født den 19. september 1960 i Seattle, Washington, USA, af delvis italiensk afstamning og er kok, ejer af restauranter og forfatter. Mario har restauranter i byer som Las Vegas, Singapore, Los Angeles, Hong Kong, New York og Westport Connecticut. Ud over Batalis karriere som kok og restaurantejer optræder han også ofte i medierne, hvilket øger Marios nettoværdi.

Så hvor rig er Mario Batali? Som anslået af autoritative kilder i midten af 2016, er Batalis nettoværdi $25 millioner. Da Mario også skriver kogebøger, og hans restauranter er berømte og anerkendte af mange, er der en stor chance for, at hans rigdom vil vokse i fremtiden.

Mario Batali nettoværdi $25 millioner

Mario Batali studerede teater, økonomi og spansk sprog på Rutgers University, som slet ikke var relateret til kulinarisk. Batali begyndte først at studere kulinarisk på Le Cordon Bleu, men det gik for langsomt ifølge Mario, så Mario besluttede at lære alt, mens han arbejdede i køkkenet. Først arbejdede han som opvasker, men hurtigt nok blev han pizzamager på samme restaurant. Batali var fast besluttet på at nå sine mål og arbejdede på mange restauranter for at lære så meget, som han kunne. 1993 var året, hvor Marios karriere som professionel kok blomstrede op, og Batali sammen med Joe Bastianich åbnede en restaurant. Da restauranten hurtigt blev succesfuld og anerkendt af mange, besluttede de at åbne flere restauranter i forskellige byer. Succesen med disse restauranter har tilføjet meget til Mario Batalis nettoværdi.

En anden aktivitet, der har haft en enorm indflydelse på Mario Batalis nettoværdi, er hans optrædener i tv-shows. Fra begyndelsen af Marios karriere og frem til nu har han optrådt i mange shows, herunder "Iron Chef America: Battle of the Masters", "Chefography", "Anthony Bourdain: No Reservations", "Bitter Feast", "Saturday Night Live". " og mange andre.

Ud over disse skabte Batali sammen med Vic Firth køkkenredskaber med et særligt design, som gav dem en god sum penge. Mario skriver også kogebøger, som næsten alle har vundet popularitet og har påvirket Batalis nettoværdi: "Mario Batali Simple Italian Food: Recipes from my Two Villages", "Vino Italiano; The Regional Wines of Italy", "Molto Italiano: 327 Simple Italian Recipes to Cook at Home", "Molto Batali: Simple Family Meals from My Home to Yours" er kun nogle få bøger fra Marios bibliografi. Ved at skrive disse kogebøger fik Batali ikke kun en masse penge, men var også i stand til at dele sin viden om det italienske køkken med andre mennesker over hele verden.

I sit personlige liv har Mario Batali været gift med Susi Cahn siden 1994, og de har to sønner.

Mario er en kendt filantrop, der har grundlagt The Mario Batali Foundation i 2008, som forsøger at sikre, at børn får god næring. Han bidrager til Lunchbox Fund, der støtter udsatte skolebørn i det sydafrikanske landdistrikt. Derudover er han også involveret i New York City med Food Bank, der blev grundlagt for at yde støtte til de udsatte i byen gennem såsom suppekøkkener og madkamre plus uddannelse.

Anbefalede: