Indholdsfortegnelse:

Lee Dewyze nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Lee Dewyze nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Lee Dewyze nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Lee Dewyze nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: What happened to Lee DeWyze from American Idol? Where is Lee DeWyze now? Lee DeWyze Net worth 2024, Kan
Anonim

Leon James DeWyze, Jr.s nettoværdi er $50.000

Leon James DeWyze, Jr. Wiki Biografi

Leon James DeWyze, Jr., født den 2. januar 1986, er en amerikansk sangskriver og kunstner, som blev populær efter at have vundet den niende sæson af tv-sangkonkurrencen, "American Idol".

Så hvor meget er DeWyzes nettoværdi? Fra midten af 2016 rapporteres det af autoritative kilder til at være over $50.000, erhvervet fra hans karriere som sanger og sangskriver.

Lee Dewyze nettoværdi $50.000

Født i Mount Prospect, Illinois, DeWyze er søn af Kathleen og Leon Sr. og har tre søskende. DeWyze gik på St. James Catholic Elementary School og senere Mount Prospect Illinois high school, hvorfra han blev udvist på grund af dårlig opførsel, så han blev overført til Forest View Alternative School; selvom han prøvede at rette sig op, var han stadig ikke i stand til at tage eksamen, men fik senere sin GED.

DeWyze sangkarriere startede, da han var 17 år gammel, da han blev opdaget, da han optrådte, mens han var til en hjemmefest. Straks blev han signet til et uafhængigt pladeselskab WuLi Records, og dannede en gruppe ved navn "Lee DeWyze Band". Han var i stand til at udgive to albums under dette label, "So I'm Told" i 2007 og "Sumberland" i 2010, og optrådte godt lokalt. Langsomt begynder hans karriere at vokse sammen med hans rigdom.

DeWyze var også i stand til at indspille en salgsfremmende cd for Square One Organic, et babymadsfirma, som blev en lokal succes, og førte endda hans band til at optræde forskellige steder i hans hjemby og senere gjorde ham til en lokal berømthed. Men selvom hans sangkarriere hjalp på hans indkomst, arbejdede han stadig på andre job, såsom at være malingsælger og handelsbetjent, bare for at få enderne til at mødes.

I 2009 gik DeWyze til audition til det populære tv-show og sangkonkurrencen "American Idol". Han kom igennem auditionerne og senere ind i Hollywood-ugen. I maj 2010, efter mange måneder i konkurrencen, blev han kronet som mester og titlen som American Idol plus en pladekontrakt. Nogle af hans mindeværdige præstationer i showet inkluderer "Beautiful Day" og "Hallelujah".

Efter at have vundet konkurrencen skrev han under med 19 Entertainment og RCA Records og udgav senere sit album "Live it Up". Hans nye bedrift og nye album hjalp enormt på hans nettoværdi og karriere.

Efter et år blev DeWyze frigivet fra sit pladeselskab. I 2013 kunne han underskrive en ny aftale med Vanguard Records og udgav senere sit nye album "Frames". Hans sang "Blackbird Song" var med i showet 'Walking Dead' og blev godt modtaget af showets fans.

I dag er DeWyze stadig aktiv i at synge og optræde, lave ture og koncerter i forskellige stater. Han deltager også i forskellige velgørende værker som Gateway for Cancer og Covenant Kids Foundation. For nylig udgav han et album med titlen "Oil and Water".

Med hensyn til hans personlige liv har DeWyze været gift med skuespilleren og modellen Jonna Walsh siden 2012.

Anbefalede: