Indholdsfortegnelse:

Jon Hamm nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Jon Hamm nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Jon Hamm nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Jon Hamm nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Jon Hamm Biography|| Childhood, Family, House, Body, Height, Age, Car, Net Worth, Lifestyle 2024, Kan
Anonim

Jon Hamms nettoværdi er $30 millioner

Jon Hamm Wiki Biografi

Jonathan Daniel Hamm, bedre kendt som Jon Hamm, er en kendt amerikansk tv-producer og instruktør, skuespiller, komiker, stemmeskuespiller samt filminstruktør. Jon Hamm er kendt af publikum for sine små roller i en række film og tv-serier. Hamm steg dog til fremtræden og verdensomspændende berømmelse i 2007, da han portrætterede en karakter ved navn Don Draper, hovedpersonen i en periodes dramaserie "Mad Men". Hamms spektakulære skildring gav ham nomineringer til Golden Globe Awards, Primetime Emmy Awards, samt en sejr til Golden Globe Awards for bedste skuespiller i dramaserie. Showets berømmelse gav Hamm en løn på 275 tusind dollars pr. afsnit af "Mad Men".

Jon Hamm nettoværdi $25 millioner

Hvor rig er Jon Hamm så? Kilderne oplyser, at Jon Hamms nettoformue skønnes at beløbe sig til 25 millioner dollars. Størstedelen af Jon Hamms nettoværdi og rigdom kommer fra hans skuespillerkarriere. Jon Hamm blev født i 1971 i St. Louis, Missouri og gik på Jon Burroughs School. En af Hamms første roller var i en musical kaldet "Godspell", hvor han portrætterede en karakter af Goliath. I starten var Hamm ikke interesseret i at blive skuespiller, men mens han studerede på University of Missouri, deltog han i en audition for "A Midsummer Night's Dream" og modtog rollen. Hamm, som var en god ven af Paul Rudd, flyttede snart ud til Los Angeles på udkig efter et bedre skuespilperspektiv. I en periode arbejdede Hamm som tjener og deltog samtidig i auditions. Til sidst fik han kontrakt med et underholdningstalentbureau "William Morris Agency". Kontrakten holdt dog ikke længe, da Jon Hamm hurtigt blev løst fra den. Ude af stand til at finde en skuespillerrolle vendte Hamm tilbage til at arbejde som tjener. En mulighed for Hamm opstod i 2000, da han blev castet til en rolle i en dramaserie "Providence". Samme år debuterede Hamm i en film kaldet "Space Cowboys", hvor han spillede over for Clint Eastwood og Tommy Lee Jones.

Omtrent på samme tid har Jon Hamm optrådt i krimiserierne "The Division", "CSI: Miami" og "About Brian". Hamms store gennembrud kom kort efter. I 2007 blev han castet til en rolle i en populær serie kaldet "Mad Men", hvor han optrådte sammen med Elisabeth Moss, January Jones og Jared Harris. Serien har været i luften i syv sæsoner og har i øjeblikket 85 afsnit i alt. Udnævnt som #6 på listen over de tres største dramaer gennem tiderne, "Mad Men" har nydt kritikerrost og positiv offentlig accept. Succesen med "Mad Men" gav Hamm mange skuespilmuligheder. Siden da optrådte Hamm i "The Simpsons", "Family Guy", "Parks and Recreation" med Amy Poehler, Adam Scott og Chris Pratt samt andre tv-serier. Jon Hamm, en berømt skuespiller, komiker og stemmeskuespiller med en anslået nettoværdi på 25 millioner dollars, formåede at blive fremtrædende og tiltrække et stort seertal. Jon Hamm er i øjeblikket i et forhold med en skuespillerinde og manuskriptforfatter Jennifer Westfeldt.

Anbefalede: